Το ναυάγιο συνεχίζει να συγκλονίζει με την ιστορία του και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time, καθώς οι χαρακτήρες περνούν δραματικές στιγμές στις ζωές τους.

Η σειρά του MEGA μάλιστα θα έχει μια μεγάλη ανατροπή στη συνέχεια καθώς η Ειρήνη ερωτεύεται τον Πέτρο παρότι έχει ήδη καταλήξει να παντρεύεται τον Ιπποκράτη.

Η Ειρήνη θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη ο οποίος της δείχνει ένα γλυκό πρόσωπο και της προσφέρει την ασφάλεια πως θα μεγαλώσει το παιδί της σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον.

Τα πάντα όμως σύντομα θα ανατραπούν…

Το ναυάγιο: Η Ειρήνη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Πέτρο και ανατρέπει τα πάντα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό τηλεθεατής, η Ειρήνη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Πέτρο και ανατρέπει τα πάντα.”

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη εμφανίζεται αποφασισμένη να μην παντρευτεί τον Ιπποκράτη παρά την έντονη πίεση που της ασκεί ο σκληρός λιμενικός.

Αυτό που την εμποδίζει είναι οι υποψίες της για τον μυστηριώδη θάνατο της πρώην γυναίκας του Κλαίρη καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Την ίδια ώρα όμως, εμπόδιο αποτελούν και τα έντονα συναισθήματα τα οποία τρέφει για τον Πέτρο, τον οποίον και έχει ερωτευτεί.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, αποφασίζει να τον επισκεφθεί στην αυλή του σπιτιού του και να του εκμυστηρευτεί τον έρωτα της.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Σάντρα επιστρέφει στην αγκαλιά του Δημήτρη

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία παίρνει εκδίκηση από τον Δημοσθένη

Η παραλία: Αυτό θα διχάσει τους πάντες