Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα δούμε πάρα πολλά με τον γάμο της Ασπασίας και του Δημοσθένη να μπαίνει σε νέες μεγάλες φουρτούνες.

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία παίρνει εκδίκηση από τον Δημοσθένη

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Ασπασία θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και σκοπεύει να βάλει τέλος στον Δημοσθένη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη της στο TV24, η Βάσια Παναγοπούλου η οποία και αποκάλυψε πως η Ασπασία θα έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον σύζυγο της.

Μάλιστα, τόνισε πως όσο και αν αγαπάει τον Δημοσθένη η ηρωίδα της, έχει φτάσει στα όρια της και δεν θα ανεχτεί να μεγαλώσει ένα παιδί που ο Δημοσθένης της επέβαλλε για να την εκδικηθεί για το θέμα της Ειρήνης.

Ακόμη, σύντομα θα μάθει όλη την αλήθεια για τις παράνομες δραστηριότητες του άνδρα της και η αντίδραση της θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, δήλωσε πως έχουν πολλά να συμβούν πριν αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του Δημοσθένη και ούτε θέλει να σκέφτεται πως θα αντιδράσει η Ασπασία μόλις μάθει για τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του γιου της.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα ανακαλύπτει το μυστικό-Μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Ιουλίας!

Λιονέλ Μέσι: Βγήκε φωτογραφία με φίλο της Ρεάλ Μαδρίτης γεμάτος χαμόγελο και έγινε viral! (pic)

Το Ναυάγιο: Τέλος ο Μάριος-Ο Παντελίδης τον αναγκάζει να αυτοκτονήσει!