Η Στέλλα δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, δεν γνωρίζει όμως ότι ο Παντελίδης μηχανορραφεί ήδη εναντίον της. Η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό.

Η μόνη λύση είναι να ρισκάρει ο Πέτρος να την κλέψει από το γραφείο του. Ο Βλάσσης αρχίζει να παραξενεύεται από τα χατίρια που κάνει ο Γιαννακάκης στη Θοδώρα και φοβάται ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Ο Όθωνας βρίσκει μία αφορμή για να πάει στο σπίτι της Λίνας. Ο Παντελίδης πιέζει την Αλίκη να μετακομίσει μαζί του και να επισπεύσουν τον γάμο τους.

Ο Σάββας προειδοποιεί τον Βασίλη και την Ελένη να μην τολμήσουν να αναστατώσουν τη Στέλλα με τις υποψίες τους για το μωρό. Ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να συνεχίσει το σχέδιό τους και να ρίχνει υπνωτικά χάπια στο τσάι της Ειρήνης, ώστε να την κρατήσει στο σπίτι.

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου έχει κλαπεί από το γραφείο του. Ο παπάς και η παπαδιά βάζουν τηλέφωνο στο σπίτι τους και περιμένουν εναγωνίως να ακούσουν τον Πέτρο.

 

Ο Όθωνας συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει τη Λίνα με τις ευλογίες του Δημήτρη και της Πολυξένης, ενώ η Στέλλα υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έχουν συμμαχήσει με τον Παντελίδη.

Θα καταφέρει να τους εξηγήσει η Ειρήνη τι συμβαίνει ή τα χάπια που της ρίχνει η Δήμητρα θα την εμποδίσουν; Στο μεταξύ, ο Πέτρος δίνει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στη Χριστίνα για να την κρύψει, όμως για κακή του τύχη η εικόνα πέφτει στα χέρια του Άγγελου.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 7/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η Ασυλία;

Διορθώθηκαν οι κανόνες MotoGP 2027: μετάβαση σε κινητήρες 850cc, απαγόρευση συσκευών

Ο παράδεισος των κυριών: Σίμος και Βικτώρια αντιμέτωποι με την θανατική ποινή