Ο αξιωματικός του Λιμενικού έσωσε την όμορφη κοπέλα από τα Κύθηρα στη σειρά Ναυάγιο και με αυταπάρνηση θα τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μεταξύ άλλων, όταν ο πατέρας της, Τρύφωνας, θα πρέπει να γυρίσει στο νησί αφού δεν θα μπορεί να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τους ασθενείς του, ο Ιπποκράτης θα της προτείνει να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι του, μέχρι να ορθοποδήσει. Και φυσικά μέχρι να είναι σε θέση να μπει ξανά σε καράβι.

Η ίδια θα του πει πως της είναι δύσκολο να ταξιδέψει ξανά με πλοίο όμως δε νομίζει πως μπορεί να μείνει σπίτι του μιας και δεν είναι και η πιο ευχάριστη παρέα.

Όμως εκείνος δεν θα ακούει κουβέντα. Οταν και ο Τρύφωνας θα τη συμβουλέψει να μετακομίσει για λίγο διάστημα στον χώρο του, κάθε αμφιβολία που έχει μέσα της θα διαλυθεί.

Η Ειρήνη θα νιώσει καλύτερα τελικά όταν βρεθεί στην ζεστασιά του σπιτιού του. Ωστόσο, η γνωριμία της με τον μικρό Ορέστη αλλά και την Δήμητρα, την πιστή οικονόμο του Ιπποκράτη, θα γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, γεγονός που θα απομακρύνει από την καρδιά της και την παραμικρή αμφιβολία που είχε αρχικά σχετικά με την επικείμενη συγκατοίκηση του.
Στο μεταξύ η Ευγενία, έχει δηλώσει την εξαφάνιση της αδελφής της, Κλαίρης, στην αστυνομία, η οποία και ψάχνει διαρκώς να βρει τα ίχνη της.

Η Ευγενία στην προσπάθεια της να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εξέλιξη των ερευνών, θα βρεθεί σπίτι του και μοιραία θα «πέσει πάνω» στην Ειρήνη.

Δεν θα χάσει την ευκαιρία να μάθει οτι μπορεί για την άγνωστη γυναίκα που έχει απέναντι της. Η ίδια λέει στην Ειρήνη πως ο Ιπποκράτης θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός για το ποιον βάζει στο σπίτι του από τη στιγμή που έχει ένα μικρό παιδί και τη συμβουλεύει να μην είναι βιαστική μαζί του αφού η αδερφή της μπορεί να γυρίσει από στιγμή σε στιγμή!

 

Η Ειρήνη χωρίς να χάσει χρόνο, θα τρέξει να μαζέψει τα πράγματα της. Ο Ιπποκράτης που εκείνη την ώρα θα επιστρέφει θα μάθει από τη Δήμητρα για την άτυχη στιγμή μεταξύ των δυο γυναικών και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Ειρήνη κοντά του. Την παρακαλεί να μη φύγει γιατί μπήκε και πάλι φως στο σπίτι τους από τη στιγμή που πήγε εκείνη. Έτσι θα κάμψει τις αναστολές της. Οι δυο τους θα κάνουν μια μεγάλη βόλτα στον κήπο όπου και θα ανταλλάξουν αλήθειες για τις ζωές τους. Οι βάσεις για μια μεγάλη αγάπη, έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη σχέση τους.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μία σφαίρα για τον Ισίδωρο- Θυσιάζεται η Αμαλία για να τον σώσει!

GP Αμερικής: Γιατί η COTA πηγαίνει προς το καλύτερο, όχι προς το μεγαλύτερο

Σασμός: Έτοιμος για το επόμενο χτύπημα ο Αντρέας-Ο Παύλος έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια