Η Αλίκη καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση στη σειρά Το Ναυάγιο. Δεν ξέρει αν μπορεί να ξαναπροδώσει τον Γιώργη για να σώσει τον αδελφό της! Στο μεταξύ, οι εφιάλτες που βασανίζουν τον Ορφέα ξυπνούν μνήμες από τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη, τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα.

Η ανάμνηση του θανάτου της Κλαίρης βασανίζει τον Ιπποκράτη, που βλέπει ότι η Ειρήνη έχει ακόμα αμφιβολίες για τον γάμο τους. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης σκέφτεται αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Λίνα. Σύντομα εκείνη έρχεται από μόνη της να τον βρει, όχι όμως για τον λόγο που φαντάζεται…

Ο Άγγελος ψάχνει πληροφορίες για τον θείο του, για να φτάσει στην αλήθεια για το παρελθόν του. Η Στέλλα, για να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του όπως αναφέρει το Τηλέραμα. Την ίδια ώρα, ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση, αφού θέλει να παγιδεύσει τη Στέλλα πάση θυσία.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γιώργης βρίσκεται πολύ κοντά στο να υποψιαστεί την Αλίκη για την κλοπή της πολύτιμης φωτογραφίας! Παράλληλα, ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως… Το κορίτσι είναι κόρη του!

Το Ναυάγιο: Το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα ανακαλύπτει το μυστικό-Μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Ιουλίας!

Λιονέλ Μέσι: Βγήκε φωτογραφία με φίλο της Ρεάλ Μαδρίτης γεμάτος χαμόγελο και έγινε viral! (pic)

Το Ναυάγιο: Τέλος ο Μάριος-Ο Παντελίδης τον αναγκάζει να αυτοκτονήσει!