Όχι απλά την έσωσε από το ναυάγιο, αλλά τη φρόντισε, νοιάστηκε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και φυσικά φιλοξένησε και τους δύο στο σπίτι του μέχρι εκείνη να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ο Ιπποκράτης Πανόπουλος δεν είναι απλά ένας ήρωας που αναδείχτηκε μέσα από το ναυάγιο του «Φοίνιξ», αλλά και ένας καλός άνθρωπος με ήθος, αρχές και ενσυναίσθηση.

Αυτό το πρότυπο όμως θα αρχίσει να καταρρέει πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα, όταν η Ειρήνη αρχίσει να ενδιαφέρεται για την έρευνα του Γιώργη σχετικά με τα αίτια του ναυαγίου. Αρχικά ο Ιπποκράτης θα αντιδράσει άσχημα όταν δει στο σπίτι του τον δημοσιογράφο και θα της ζητήσει να μην τον δεχτεί ποτέ ξανά. Η απάντησή της όμως θα είναι καθοριστική για την αρνητική έκβαση της σχέσης τους.

Όταν εκείνη ρωτήσει πώς γίνεται να της ζητά κάτι τέτοιο εκείνος θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως όλα βασίζονταν σε ανθρώπινο λάθος.
Μετά από αυτό, ο Ιπποκράτης θα αρχίσει να παρακολουθεί στενά την Ειρήνη και τις κινήσεις της. Εκείνη, που δεν θα δώσει την παραμικρή σημασία στα λόγια του, θα έρθει σε επαφή πάλι με τον Γιώργη που θέλει να πάρει συνέντευξη από εκείνη και τη Λίνα.

Λίγο αργότερα όμως θα τα βάλει και πάλι μαζί της. Θα τη ρωτήσει γιατί θέλει να βάλει σε κίνδυνο τη δουλειά του! Εκείνη τότε απαντά πως για να μη βάλει σε κίνδυνο τη δουλειά του, της ζητά να κρύψει τον θάνατο του άντρα της!

Μεταξύ τους θα προκύψει έντονος διαπληκτισμός και ο Ιπποκράτης θα καταλάβει ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να «δραπετεύει» από την επιρροή του. Οταν μάλιστα ψάξει για δουλειά προκειμένου να κερδίσει την ανεξαρτησία της, εκείνος θα αγχωθεί και θα κάνει την κίνηση-ματ. Θα της ζητήσει να γίνει γυναίκα του, πρόταση που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Ο αξιωματικός του Λιμενικού θα καταλάβει πως μόνο έτσι ίσως αποφασίσει να σιωπήσει απέναντι στον Βασιλείου, όμως η Ειρήνη δεν θα απαντήσει αμέσως σύμφωνα με το TV24. Τα σκοτεινά σχέδια του Ιπποκράτη θα συνεχιστούν και πιο συγκεκριμένα θα αρχίσει να ψάχνει τα πάντα για τη ζωή και τις κινήσεις της.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν