Το τελευταίο του επεισόδιο προβάλει το Ναυάγιο αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου και όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε θα συγκλονίσουν στο μεγάλο φινάλε.

Η δίκη για το Φοίνιξ έκοψε την ανάσα όμως τα θύματα τελικά θα δικαιωθούν. Ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας που υποδύεται τον Μιχάλη στη σειρά του Mega μίλησε στο TV24 για το τέλος του χαρακτήρα του αλλά και για τη δίκη αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε ακόμη για δικαίωση.

Όπως σημείωσε ο ίδιος για τη σχέση του με την αγαπημένη του Ελένη, αυτή πρόκειται να αλλάξει μετά από όλα αυτά. Όλες αυτές οι δυσκολίες φαίνεται πως του δυναμώνει ακόμη περισσότερο, ειδικά όσο αρχίζουν να αναγγέλλονται καταδίκες, όταν εμφανίζονται μάρτυρες και όταν δημιουργούνται προβλήματα.

Ο Μιχάλης έχει αποδεχτεί με τον εαυτό του ότι μπορεί να μπει στη φυλακή και αν κριθεί ένοχος για τα λάθη του είναι έτοιμος να τα πληρώσει. Από την άλλη πλευρά η Ελένη δεν το δέχεται. Η Ελένη έχει μια άλλου τύπου δύναμη και αυτό είναι το συγκινητικό σε αυτό το ζευγάρι. Μετά από αυτή την περιπέτεια οι δυο τους θα είναι ασταμάτητοι.

Το ναυάγιο: Δείτε το trailer για το μεγάλο φινάλε

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτοί θα ανατρέψουν τα πάντα στον 2ο κύκλο

Η Σκορδά «έκραξε» on air παίκτη Survivor!

Bahar – Καινούρια αρχή: Η υπόθεση από τα 10 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ