Το ναυάγιο συνεχίζει να συγκλονίζει με την ιστορία του και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time, καθώς οι χαρακτήρες περνούν δραματικές στιγμές στις ζωές τους.

Η σειρά του MEGA μάλιστα θα έχει μια μεγάλη ανατροπή στη συνέχεια καθώς στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η σχέση της Στέλλας με τον Βασίλη.

Το ναυάγιο: Αυτό είναι το μέλλον Στέλλας – Βασίλη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό MYTV, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν για τον Βασίλη και τη Στέλλα.

Μέσα από το Mediatime, διαβάσατε για την Ειρήνη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Πέτρο και ανατρέπει τα πάντα όμως τα πάνω κάτω θα έρθουν και για το πολυσυζητημένο ζευγάρι.

Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου ο ηθοποιός, Νίκος Γκέλια, ο Βασίλης ερωτεύτηκε τη Στέλλα όμως εκείνη έχει στόχο να βγάλει από τη μέση τον Μάριο.

Η Στέλλα δεν αντιδράει με τον τρόπο που φανταζόταν ο Βασίλης, όταν της κάνει εξομολόγηση λέγοντας όλα όσα νιώθει για εκείνη, με τον άντρα να απογοητεύεται.

Φαίνεται πως η γυναίκα δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή καθώς δεν έχει αποχωριστεί οριστικά από μέσα της τον Κυριακό.

Αυτό όμως δεν θα είναι κάτι το οριστικό για τους δύο τους καθώς όπως σημειώνει ο πρωταγωνιστής της σειράς, είναι άνθρωποι και αυτά αλλάζουν.

Σε πρώτη φάση όμως, η ίδια έχει στο μυαλό της το πως θα εκδικηθεί τον Μάριο!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Σάντρα επιστρέφει στην αγκαλιά του Δημήτρη

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία παίρνει εκδίκηση από τον Δημοσθένη

Η παραλία: Αυτό θα διχάσει τους πάντες