Η Ειρήνη μαθαίνει από την Κρίστια στη σειρά του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας, ότι η κόρη της Eύας πέθανε πριν 25 χρόνια στο ίδρυμα που δουλεύει η Ηλέ-κτρα, ενώ την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Ειρήνης, η Σοφία με τον Αρίστο λένε στην Ηλέκτρα ότι ήρθε η ώρα να πουν στην Ειρήνη την αλήθεια.

Ο Γεωργίου λέει στη Μαρκέλλα ότι έχει αποδείξεις ότι ο Γιάννος ήταν το καρφί του Χρυσοχόου στο Σώμα και θα της τις δώσει. Ο Φίλιππος στο μεταξύ, ενημερώνει τον Χριστόφορο για τα σχέδιά της και εκείνος κάνει μια προσπάθεια να την πείσει να μην το κάνει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι και ρωτάει την Ηλέκτρα μπροστά στον Αρίστο και στη Σοφία, αν ήξερε ότι η Δέσποινα ήταν στο ίδρυμα και πέθανε εκεί. Η Σοφία παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και αμέσως μεταφέρεται το νοσοκομείο, ενώ η Ειρήνη είναι καταρρακωμένη γιατί πιστεύει ότι αυτή φταίει για την κατάσταση της μητέρας της. Παράλληλα, ρωτάει την Ηλέκτρα γιατί δεν της είπε ότι ήξερε ότι η Εύα είναι η Βαγγελιώ κι ότι η Δέσποινα, η κόρη της, πέθανε στο ίδρυμα.

Η Ηλέκτρα αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί.

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Πανικός στον αέρα του δελτίου-Ρεπόρτερ άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει!

Τι ισχύει το συμβόλαιο του Μπακαμπού

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος τελειώνει πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί με τα νέα επεισόδια;