Σε θολό τοπίο βαδίζει ο Σασμός λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς του Alpha.

Τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για τα γυρίσματα της νέας σεζόν είναι πολλά και όχι μικρής σημασίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή ο Σασμός θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τελευταίος ρισκάροντας να καθυστερήσει η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου.

Την ώρα που σχεδόν όλες οι σειρές της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, η σειρά του Alpha αναμένεται να χτυπήσει την πρώτη κλακέτα στις 21 Αυγούστου! Η αγωνία για το αν θα προλάβουν την πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου είναι μεγάλη.

Ένας από τους λόγους για την καθυστέρηση της έναρξης είναι τα προγράμματα των ηθοποιών καθώς πολλοί βρίσκονται σε περιοδείες.

Ωστόσο μία άλλη σημαντική αιτία, όπως σημειώνει η RealNews που κυκλοφορεί, είναι οι αλλαγές που γίνονται στην παραγωγή. Συγκεκριμένα ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος βρισκόταν στην σκηνοθεσία της σειράς από τον πρώτο κύκλο αποτελεί παρελθόν.

Επικεφαλής στο νέο σκηνοθετικό τιμ αναλαμβάνει η Ζωή Φιλίππα ενώ σε αυτό προστίθενται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από το Μαύρο Ρόδο και ο Γιάννης Σιαμπάνης.

Σα να μην έφταναν αυτά, η αγωνία είναι μεγάλη και για το σενάριο του τρίτου κύκλου καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επικεφαλής στη σεναριακή ομάδα!

Σασμός – Ο Επίλογος: Δείτε το trailer του 3ου κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Ολυμπιακός: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της ταινίας και της σειράς για τα 100 χρόνια του Θρύλου

Just the 2 of us: Τέλος από τον ALPHA – Αυτό παίρνει τη θέση του

Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!