Η επιτυχημένη σειρά του καναλιού, Σασμός συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της να «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Στάθης Μαντζώρος υποδύεται στη σειρά τον Παντελή Αγγελάκη του οποίου η οικογένεια βάλλεται από παντού, αφού σε έναν χρόνο έχει πάθει όσα δεν έπαθε σε τρεις ολόκληρες σεζόν.

Μιλώντας στο Tivi σίριαλ, έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά και όλα όσα συμβαίνουν.

Μετά από όλα όσα έχουν βρει την οικογένεια Αγγελάκη, σίγουρα θα καταφέρει να βγει πιο δυνατή και διαφορετική. Κυρίως η Θοδώρα που έχασε και δεύτερο παιδί και η σχέση της κινδυνεύει να χαθεί οριστικά. Αυτή την περίοδο διακατέχεται από τύχεις και ενοχές, ενώ επηρεάστηκε από τα λόγια του πατέρα της και φέτος τη βλέπουμε πως ωριμάζει.

Ο Παντελής της έχει αδυναμία και θα είναι δίπλα της χωρίς να την παραμορφώνει. Μόνο έτσι θα τη βοηθήσει να προχωρήσει στη ζωή της. Θέλει να μάθει λεπτομέρειες για την ίδια και θα σταθεί στο πλάι της όποια και αν είναι η αλήθεια.

Έτσι, θα την ενθαρρύνει να συνεχίσει τη σχέση της με τον Γιώργο, ο οποίος την αγαπάει πραγματικά και της παρέχει ασφάλεια, κάτι που ο ίδιος θεωρεί σημαντικό.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Αντρέα και της Εύας!

Ξεσπάθωσε ο Λιάγκας – Σάλος με το σχόλιό του!

Πέτρος Κουσουλός: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει στο OPEN