Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ στη συνέχεια, αν… κρίνουμε από τις εξελίξεις που έρχονται.

Σασμός: Ο Γιακωβάκης στέλνει φυλακή τους πάντες

Η Βασιλική ρημαγμένη από τις τύψεις για την συμμετοχή της στην αλυσίδα των γεγονότων που συνέβαλαν στο να χάσει τη ζωή του ο Λάζαρος, παραδίνεται στην αστυνομία και αποκαλύπτει στον Φραγκιαδάκη ό,τι συνέβησαν την μοιραία νύχτα στη σπηλιά.

Ο Αντώνης καταλαβαίνει πως ήταν ένα ατύχημα με άσχημη κατάληξη. Δεν θέλει να δει την εγκυμονούσα γυναίκα να καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα που ουσιαστικά δεν διέπραξε και κουκουλώνει όπως όπως την υπόθεση.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο που στην περίπτωση του δεν είναι άλλος από τον νέο εισαγγελέα, Χρήστο Γιακωβάκη. Ο ερχομός του αλλάζει τα πάντα αφού ο αδέκαστος Ιακωβάκης βάζει όλων τα πόδια σε ένα παπούτσι.

Φτάνει με άγριες διαθέσεις, ανοίγει όλες τις υποθέσεις, ακόμα και την δολοφονία του Ευθύμη. Βλέπει τα λάθη και τις παραλείψεις του Φραγκιαδάκη και υπόσχεται δικαιοσύνη, διαφάνεια και τιμωρία όλων των ενόχων.

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Βόμβα από Τουρκία! Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Φατίχ Τερίμ!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!