Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA, όπου μίλησε για όλα όσα αφορούν τη δημοφιλή σειρά.

Αρχικά ο «Μαθιός» είπε:

«Δεν θα μπορούσα να λείπω από το κλείσιμο αυτής της σειράς. Είναι μια σειρά που έχει δώσει σε όλους μας πάρα πολύ. Και σε μας τους ηθοποιούς δηλαδή αλλά και σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτό το εγχείρημα. Δεν θα μπορούσα να μην κλείσω τον κύκλο που λέγεται “Σασμός”. Για μένα πραγματικά ήταν μονόδρομος, κατά κάποια έννοια.

Νομίζω ότι οι συνθήκες ήταν πολύ ωραίες, είμαστε πολύ αγαπημένοι στα γυρίσματα, η παραγωγή μας προσέχει, το κανάλι είναι πάντα εκεί για μας. Είναι τόσο καλές οι συνθήκες που αλίμονο αν αρνιόσουν να συμμετέχεις σε κάτι τέτοιο».

Σχετικά με τη δημοφιλία του τόνισε:

«Είμαι πολλά χρόνια ηθοποιός. Κατά κάποιο τρόπο, κάπως ωρίμασε αυτό το πράγμα. Ήρθε σε μια ηλικία που αυτό “συνοδεύει” το επάγγελμα του ηθοποιού. Δηλαδή να σε αναγνωρίζει ο κόσμος. Ευτυχώς για μένα, δέχομαι πολλή αγάπη από τον κόσμο. Είναι μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων, από μικρά παιδιά μέχρι μεγάλους ανθρώπους. Από γυναίκες, άνδρες… Δηλαδή η γκάμα που αγαπά τον “Μαθιό” και μου μιλάει εμένα προσωπικά, είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το ένα είναι αυτό.

Το άλλο είναι ότι μου μιλάνε για την υποκριτική. Τους αρέσει δηλαδή ο τρόπος, με τον οποίο ερμηνεύω. Και αυτό κάπως ολοκληρώνει και τον δικό μου αγώνα για να βρίσκομαι στον χώρο του θεάτρου και στον χώρο της υποκριτικής».

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά και για Μαθιό-Βασιλική.

ME TO FREE PASS* ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 2 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ακούστε όσα είπε ο ηθοποιός για τη συνέχεια της σειράς «Σασμός»