Πανικός έχει δημιουργηθεί στη σειρά «Σασμός», όπου στα επόμενα επεισόδια της, αναμένεται να δούμε όλες τις λεπτομέρειες και τις εξελίξεις.

Η σειρά του Alpha είναι από τις πιο πετυχημένες στην ελληνική τηλεόραση και το δείχνει ξεκάθαρα η τηλεθέαση και με αυτά που έρχονται, δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αρχικά σας έχουμε αποκαλύψει τι γίνεται ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη, μετά την αποκάλυψη ότι ο Μαθιός είναι αυτός που σκότωσε τον Στεφανή.

Αυτό φέρνει τρομερές κόντρες ανάμεσα στο ζευγάρι, με την Αργυρώ ενώ όλα πήγαιναν πάρα πολύ καλά, να προκαλεί τον Αστέρη και να του λέει ότι θα πρέπει να στείλει τον αδερφό του στη φυλακή, αλλιώς θα τον εγκαταλείψει.

Εκείνος προφανώς δεν μπορεί να το κάνει και εκείνη πραγματοποιεί την απειλή της και παίρνει το παιδί μαζί της, κάτι που διαλύει τον πρωταγωνιστή μας.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Εκεί πηγαίνει η Αργυρώ!

Αφότου φύγει η Αργυρώ επιλέγει πει μόνο στη μητέρα της που πάει με τον μικρό Πετράκη και να εξαφανιστεί από τον Αστέρη, κάτι που προβληματίζει την Μαρίνα.

Έτσι την έχει βάλει σε πολύ μεγάλη ανησυχία και ψάχνει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ παράλληλα προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι αυτή η λύση.

Η Αργυρώ την απειλή να μην προδώσει στον Αστέρη για το πού βρίσκεται και οι δύο γυναίκες έρχονται σε μία μικρή κόντρα.

Μάλιστα η Μαρίνα της λέει:  «Ό,τι κι αν σου έχει κάνει ο Αστέρης, σ’ αγαπά βαθιά κι αληθινά. Δεν του αξίζει να στερηθεί την οικογένειά του, για την οποία τόσο πολλά πέρασε. Προσπάθησε να τα βρείτε. Μην του γυρνάς την πλάτη».