Σασμός επόμενα επεισόδια: Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με την Άσπα να καρφώνει στην αστυνομία το κρησφύγετο του Κώστα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα καρφώνει στην αστυνομία το κρησφύγετο του Κώστα

Η Άσπα δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τον φονιά του Άγγελου. Είναι σίγουρη πως πίσω από όλα κρύβεται ο Κώστας, τη στιγμή που εκείνος, διατηρεί ακόμη και στην κηδεία του ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Μετά από αυτήν όμως φεύγει άμεσα προκειμένου να κρυφτεί στο βουνό ούτως ώστε να μην τον ανακαλύψει κανείς.

Η Άσπα είναι απαρηγόρητη για τον χαμό του Άγγελου και μόλις ο Κώστας επιστρέφει για να της εξομολογηθεί το πάθος του για εκείνη, τότε αντιλαμβάνεται πως είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον σύντροφο της.

Η εξαφάνιση του, επιβεβαιώνει το γεγονός και η Άσπα σκοπεύει να ανακαλύψει που κρύβεται ο πρώην σύζυγος της… και φυσικά θα το καταφέρει.

Μόλις καταλαβαίνει πως ο Κώστας έχει το κρησφύγετο του στο βουνό, τον καρφώνει στην Αστυνομία προκειμένου εκείνη να τον συλλάβει για τον φόνο του Άγγελου.

Είναι αποφασισμένη, να ρισκάρει και να οδηγήσει τον Αστυνόμο Φραγκιαδάκη στη λύση του μυστηρίου, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο, τον Κώστα για πάντα στη φυλακή.

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έτσι βάζουν τέλος στη ζωή τους Μαθιός και Καλλιόπη 

Η Ιωάννα Τούνη, το Gender Reveal και οι 1 εκατ. followers (για να μην ξεχνιόμαστε)

Super Market: Τρομερές ανατιμήσεις – Δείτε ποια προϊόντα θα εκτοξευθούν