Δύο από τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες της σειράς Σασμός, είναι η Κλαίρη με τον Μανόλη. Στο πρόσωπό της δεν βρήκε μόνο τον πραγματικό έρωτα, αλλά και έναν άνθρωπο να μοιράζεται τους προβληματισμούς και τις σκέψεις του. Η Κλαίρη αγάπησε τον Μανόλη και η σχέση τους έγινε από όλους αποδεκτή. Όμως οι κρυφές σκέψεις του, που σχετίζονται με το γεγονός πως έχει δει τον φονιά του Στεφανή, έχουν φέρει τη ρήξη αναμεσά τους. Η αγαπημένη του τον πιέζει να μιλήσει, αλλά εκείνος δεν Θέλει να προκαλέσει περισσότερο κακό στους οικείους του. Προτιμά λοιπόν τη σιωπή, παρά τις πιέσεις της ενώ, όπως Θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, Θα πάρει την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Παπαφράγκου και Θα βρεθεί στο εξωτερικό. Αρα το ζευγάρι σύντομα θα χωρίσει οριστικά..

Σασμός: Θα τα καταφέρουν Τζένη και Νικηφόρος;

Ο Νικηφόρος ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του προς την Τζένη. Ακόμα και όταν εκείνη είχε σχέση με ένα άλλο αγόρι και ενώ εκείνη στην αρχή ήταν αδιάφορη. Είδαμε πως η σχέση τους δυνάμωσε όταν συνειδητοποίησε πως ο γιος της Βασιλικής την υπολογίζει σε κάθε του βήμα. Τώρα σπουδάζουν και οι δυο στο Ηράκλειο με τα προβλήματα να μη λείπουν από την καθημερινότητά του. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς  ο Νικηφόρος μετά τη φυλάκιση του Μαθιού Θα περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην Άνω Ποριά και η Τζένη που Θα συμμερίζεται τα προβλήματά του δεν Θα τον αφήνει μόνο. Το ζευγάρι Θα καταφέρει να επιβιώσει, ακόμα και όταν η Βασιλική πεθάνει.

Μπορεί στη δραματική σειρά του ALPHA, να έχει χυθεί πολύ αίμα αλλά την ίδια στιγμή πολλά ζευγάρια είτε δηλώνουν αγαπημένα είτε είναι έτοιμα για χωρισμό! Τι πρόκειται όμως να γίνει με τον Αστέρη και την Αργυρώ αλλά και με τον Σταύρο που τόσο στάθηκε στην οικογένεια των Βρουλάκηδων;

Η εμπλοκή του Αστέρη με τον Πέτρο στον πρώτο κύκλο, που στοίχισε τη ζωή στον τελευταιο, ήταν και η αφορμή που έφερε την οριστική ρήξη στο ζευγάρι. Η Αργυρώ, ούσα έγκυος, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο της και πήγε στα Γιάννενα, όπου γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σταύρο.

Η σχέση τους κυλούσε όμορφα και είχε όλες τις προδιαγραφές για να τους οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία, μόνο που οι συνθήκεs ανάγκασαν το ζευγάρι να επιστρέψει στον τόπο της Αργυρώς και μοιραία να έρθει ξανά σε επαφή με το παρελθόν της. Ο Αστέρης ήταν εκείνος που τη βοήθησε στο θέμα της υγείας της, αλλά και εκείνος που θα συνεχίσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς να της υπενθυμίζει το πόσο την αγαπάει. Ο Σταύρος, θα καταλάβει πως πρέπει να φύγει από το χωριό όσο και αν αυτό τον πονάει για να την αφήσει να αναζητήσει την ευτυχία που της αξίζει. Αργυρώ και Αστέρης σύντομα και με αφορμή τα δεινά που θα τους βρουν θα αρχίσουν να βρίσκονται στα κρυφά μέχρι που θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Δείτε το trailer του β’ κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με το μέλλον Αστέρη-Αργυρώς

Αγγλία – Θρήνος: Το τελευταίο «αντίο» στο 9χρονο κορίτσι που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Σασμός: Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η πρώτη εμφάνιση των πρωταγωνιστών!