Ο Σασμός ξεκινάει σε λίγο καιρό γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς του Alpha που γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Η σειρά σταμάτησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και από εκεί θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο.

Στον Γ’ κύκλο θα δούμε νέα πρόσωπα να εισβάλλουν στην ιστορία φέρνοντας νέες ανατροπές. Την ίδια ώρα όμως από τον Σασμό αποχαιρετήσαμε κάποιους σημαντικούς ήρωες αυτή τη σεζόν.

Ένας από αυτούς ήταν και η Άσπα την οποία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στο περιοδικό TV24 μίλησε για τον δύσκολο αποχαιρετισμό αλλά και τη πιθανότητα να επιστρέψει η Άσπα στη σειρά.

Όπως λέει η ίδια, ο αποχαιρετισμός ήταν δύσκολος ιδιαίτερα με τους συνεργάτες της μετά από 2 χρόνια. Στο τελευταίο μάλιστα επεισόδιο της Άσπας υπήρξε μια σκηνή που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή.

Όσον αφορά το τέλος της Άσπας θεωρεί πως το αν είναι καλό είναι υποκειμενικό. Για τον Μύρωνα πιστεύει πως ο αστυνομικός θα μετανιώσει για την απόφασή του.

Η Βέρα Μακρομαρίδου άφησε όμως και μια υπόνοια ότι ο Σασμός ίσως να μη τελείωσε οριστικά για αυτή. Όπως ανέφερε, η επιστροφή της στην Άνω Ποριά είναι πιθανή όπως και όλα στη σειρά. Ίσως ένας γάμος ή μια κηδεία να την επαναφέρουν έστω προσωρινά στη Κρήτη από την Αυστραλία. Μένει να δούμε τώρα ποιός γάμος ή κηδεία θα είναι αυτός…

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί και παίρνει την λάθος απόφαση

Ηλέκτρα: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής δραματικής σειράς της ΕΡΤ

Εθνική Ελλάδας: Οριστικό! Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο