Ο Σασμός όχι μόνο δεν επήλθε όπως προετοίμαζαν οι οικογένειες αλλά είχε και νέο αιματοκύλισμα καθώς ο Νικηφόρος σκοτώθηκε από τους Βρουλάκηδες.

Ο θάνατος του νεαρού έχει ρίξει στο μαύρο τον Σασμό με Μαθιό, Βασιλική και Καλλιόπη να διψούν για εκδίκηση. Ο Νικηφόρος έφυγε και πίσω του αφήνει τα αγαπημένα του πρόσωπα καταρρακωμένα.

Ένα από αυτά είναι φυσικά και ο κολλητός του φίλος, ο Μανώλης. Ο Μανώλης όχι μόνο δε θα πάρει καλά τον θάνατο του φίλου αλλά η απώλειά του θα έχει ολέθριες συνέπειες για αυτόν.

Ο Νικηφόρος και ο Μαθιός ήταν από μικρά παιδιά καλύτεροι φίλοι. Οι δυο τους μπορεί να είδαμε να μαλώνουν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σειράς του Alpha ωστόσο στα τελευταία επεισόδια  ήταν μονιασμένοι και ίσως είχαν τις καλύτερες σχέσεις από ποτέ.

Ο Στρατής Χατζησταματίου παίζει με μαεστρία τον ευαίσθητο και συγκροτημένο Μανώλη. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tivi σίριαλ μίλησε για το πως ο Μανώλης θα συνεχίσει μετά το σοκ του φόνου.

Όπως ανέφερε ο θάνατος του Νικηφόρου θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για τη συναισθηματική του σταθερότητα. Η φιλία του με τον Νικηφόρο ήταν αυτό που τον κινούσε, ένας μπούσουλας στη ζωή του. Τώρα η ζωή του και η ψυχική του υγεία κλονίζονται. Θα περάσει καιρός μέχρι να συνέλθει ο Μανώλης. Στο πλευρό του πάντα θα βρίσκεται όμως η Τζένη.

Σασμός: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αδίστακτη η Στάσα-Φέρνει την Ιουλία μπροστά σε ανήθικο δίλημμα!

Το ναυάγιο: Τέλος Μιχάλης – Έλενα;

«Συναγερμός» από τον Τάσο Αρνιακό