Όσο κι αν Αργυρώ προσπαθεί να αποφύγει τον Αστέρη, δεν τα καταφέρνει στη σειρά Σασμός καθώς είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια. Το στενό μαρκάρισμα που γίνεται στον Τόλη για να αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει τον Μαθιό με τον Ευθύμη για το χρέος του Στεφανή και τον ανοιχτό λογαριασμό τους.

Στο μεταξύ, «πρωτοσέλιδο» στην Άνω Ποριά είναι πλέον η παράνομη ερωτική σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη. Ο Παύλος, ανένδοτος, δεν κάνει πίσω και η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες ξαναρχίζει.

Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο από τις εξελίξεις. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται για τα δεινά που θα ακολουθήσουν. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όριά της στη σχέση της με τον Λευτέρη.

Ο Ευθύμης ψάχνει επίμονα να βρει το γράμμα του Κώστα και ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν για να πιάσουν τον Τόλη και να τον αναγκάσουν να μιλήσει.

Όμως ο Λευτέρης ειδοποιεί και τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη. Προκειμένου να τον έχουν σώο και υπό την επίβλεψή τους, ο Αντώνης στέλνει περιπολικό και τους συνεργάτες του να τον συλλάβουν, χαλώντας την παγίδα του Ευθύμη, που μετά την εξέλιξη αυτή έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι το «καρφί» είναι ο Λευτέρης!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA