Όπως ξέρουμε και όλοι έχουμε δει στη σειρά Σασμός, τον Στεφανή τον σκότωσε ο Μαθιός. Το τελευταίο επεισόδιο βάφτηκε με αίμα και τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα έχουν πολλές ανατροπές, αλλά και πολλές σκηνές στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τρεις άνθρωποι, ο Μαθιός, η Βασιλική και η Καλλιόπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς μετά από κάποια επεισόδια θα δούμε να γίνεται ένα χρονικό άλμα και τους ήρωες να έχουν επιζήσει και να προσπαθούν να βρουν τις όποιες ισορροπίες.

Ολα αυτά όμως ανατρέπονται καθώς ένας άντρας, μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος, κάνει την εμφάνισή του στο χωριό. Πρόκειται για τον αδελφό του Στεφανή Σταματάκη (Βασίλης Μπισμπίκης), ο οποίος φτάνει στην Άνω Ποριά και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Ο Σταματάκης ήταν χρόνια στη φυλακή και κανείς δεν μιλούσε γι αυτόν και το τι είχε κάνει. Τώρα έρχεται και ζητάει να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδελφό του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ξάδελφός του είναι ο φονιάς.

Οσο για τη Βασιλική θα βρεθεί υπόλογη για τον γάμο της με τον Μαθιό και πολύ σύντομα μια νέα… φωτιά θα ξεσπάσει στο σπιτικό της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη θα κρατήσει για 30 περίπου επεισόδια. Τέλος, μπορεί να γυρίσματα να αργούν ακόμα να γίνουν, αλλά ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για διακοπές, ωστόσο κάτι θα πάρει και από την κρητική ντοπιολαλιά, καθώς θα τη χρειαστεί άμεσα…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 2: Μυαλό δε βάζει ο Ατζούν-Θέλει πάλι τη Δαλάκα!

F1: Daniel Ricciardo αποκαλύπτει πως… με το μοντέλο WAG, είναι ερωτευμένος!

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ωραία είναι αλλά ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν τη θέλει!