Η αγάπη τους είναι αδιαπραγμάτευτη στη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μπορεί το μεγάλο μυστικό του Μαθιού να κλονίσει για λίγο τη σχέση τους, να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση του ζητήματος, όμως αυτό δεν θα σταθεί αρκετό για να σκιάσει το γάμο τού Αντώνη και της Μαρίνας!

Η δολοφονία του Στεφανή δεν θα σκιάζει πια τη σχέση τους, καθώς ο Μαθιός, που όλο αυτό το διάστημα βασανιζόταν μέσα του, θα πληρώσει για το κρίμα που πήρε… Η Βασιλική όμως, όπως και οι δικοί του άνθρωποι, θα σταθούν στο πλευρό του. Τα δυο… κορίτσια του, η Βασιλική και η κόρη τους, θα είναι συνέχεια δίπλα του.

Μετρώντας αντίστροφα από το τρία έως το ένα, ο Αστέρης επέτρεψε στην Αργυρώ να ανοίξει τα μάτια της, με την ίδια να αντικρίζει συγκινημένη το δαχτυλίδι. «Αργυρώ Βρουλάκη, Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», ρώτησε ο Αστέρης, με εκείνη να τον κοιτάζει στα μάτια, δίνοντάς του ένα παθιασμένο φιλί. Αυτά διαδραματίστηκαν λίγο πριν από το φινάλε του περσινού κύκλου… Περίπου ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι παραμένει ανύπαντρο. Ο έρωτάς του, που πέρασε διά πυρός και σιδήρου, παραμένει ακλόνητος κι ο γάμος τους είναι αναπόφευκτος όπως γράφει ο Τηλεθεατής.

Ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε παράφορα και χώρισε, όταν η Θοδώρα έχασε το μωρό τους, αποβάλλοντας για μια ακόμη φορά. Βασανίζεται από τύψεις, καθώς θεωρεί τον εαυτό της ανίκανο να γίνει μάνα, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η τιμωρία της για το θάνατο του Πετρή, που νομίζει ότι προκάλεσε. Ωστόσο, έρχεται στο δρόμο της ένα άλλο αθώο πλάσμα. Είναι το μωρό που εγκαταλείφθηκε έξω από την εκκλησία, το βρήκε ο παπα-Μιχάλης και προσπαθούν να υιοθετηθεί στο χωριό, για να μην καταλήξει σε ίδρυμα. Η Θοδώρα αποφασίζει να το υιοθετήσει. Ο Γιώργος, παρότι έχουν χωρίσει, θα σταθεί στο πλευρό της. Ο έρωτάς τους, άλλωστε, είναι αλώβητος και το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο βαρυποινίτης Τόλης, που δολοφόνησε τον εραστή της γυναίκας του και στήριξε τον Αστέρη μέσα στη φυλακή, βρήκε καταφύγιο στην Άνω Ποριά, σπίτι και δουλειά -και όχι μόνο. Βρήκε και τη Λεμονιά, την οποία ερωτεύτηκε. Μετά από μικρή «Θαλασσοταραχή» ανάμεσά τους, με την έγκριση της καπετάνισσας, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας είναι στα προσεχή τους σχέδια.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ