Οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς Σασμός θα πρέπει να κάνουν υπομονή αφού μετά την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, δεν θα δουν κάποιο επεισόδιο στις οθόνες τους!

Η τηλεοπτική σειρά που πραγματεύεται για ένα μεγάλο έρωτας στην Κρήτη ανάμεσα σε μέλη οικογενειών που έχουν μεταξύ τους βεντέτα, δεν θα προβληθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Όπως έγινε γνωστό, τη σειρά θα αντικαταστήσει η κωμική σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Προφανώς, η απεργία των ηθοποιών αλλά και των τεχνικών αλλά και τα γυρίσματα για το Πάσχα, κράτησαν πίσω τα γυρίσματα με αποτέλεσμα ο αριθμός των επεισοδίων να μην μπορεί να καλυφθεί.

Τι πρόκειται όμως να παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA. Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της. Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει απ’ τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του.. φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια. Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάει η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: ΤΡΟΜΕΡΟ ξεκατίνιασμα Βρισηίδας και Άρη στο Twitter

Από εκεί θέλει να κάνει μεταγραφές η ΑΕΚ!

Σασμός: Ο εφιάλτης ζωντανεύει για τον Μαθιό-Τον εκβιάζει ο Μανώλης!