Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά, με την αγωνία για το τι μπορεί να συμβεί στις ζωές των πρωταγωνιστών να μεγαλώνει!

Ο Δημήτρης Λάλος, ή αν προτιμάτε ο «Μαθιός», παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη RealNews, μιλώντας για τη συνέχεια της σειράς.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά την επιτυχία της σειράς και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, τόνισε:

«Αυτό είναι αλήθεια. Υπάρχει σκληρή δουλειά από πλευράς παραγωγής, ενώ έχιε ανοίξει η πόρτα στους ηθοποιούς που τόσο καιρό κάναμε θέατρο και επιστρέψαμε στη μικρή οθόνη για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα άλλο μέσο, όπως η τηλεόραση.

Νομίζω ότι αυτό ξεκίνησε πρώτα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όταν είδαμε μεγάλος κινηματογραφικούς ηθοποιούς να παίζουν σε σειρές. Πιστεύω ότι και αυτό βοήθησε ώστε να γίνει και στην Ελλάδα».

Παράλληλα, σχετικά με τον τρίτο κύκλο, ανέφερε:

«Έχει δοθεί το “πράσινο φως” για τον τρίτο κύκλο και ετοιμαζόμαστε όλοι να ολοκληρώσουμε τον δεύτερο, για να πάμε στον επόμενο. Μέχρι το τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα ολοκληρωθούν τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Γυρίζουμε γύρω στα 20 επεισόδια τον μήνα, γιατί η σειρά προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα και είναι σκληρός ο αγώνας. Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα ξεκινήσουν – κατά πάσα πιθανότητα- στα τέλη Ιουλίου, αν όλα πάνε καλά.

Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι το σενάριο που θέλουμε να υπάρξει έχει αρκετές ανατροπές, έτσι ώστε να έχει και μια υπόσταση για τρίτη χρονιά, στο πλαίσιο που κινείται και μια σειρά του εξωτερικού».

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/6: Ανελέητο κράξιμο στη Μαριαλένα

«Πιέζει» για Ντε Φρούτος ο Κορδόν – Θα τον κυνηγήσει ο Ολυμπιακός!

Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι επιστρέφει στη τηλεόραση