Συχνά, στη θύμηση της Αργυρώς στη σειρά Σασμός έρχονται οι στιγμές που έζησε με τον Αστέρη, πριν μάθουν ότι οι οικογένειες  τους έχουν πόλεμο. Μόνο ο έρωτας είχε θέση στη ζωή τους και δεν σταματούσαν να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Αντίθετα, όταν εκείνος τη φέρνει στο μυαλό του, μεταξύ άλλων, θυμάται και την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της και πόσο τυχερός στάθηκε που κατάφερε να τη βοηθήσει δίνοντας της το ένα του νεφρό.

Και μπορεί τη βοήθεια που της προσέφερε, εκείνη να την αγνοεί, όμως δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο άντρας που αγάπησε είναι ταυτόχρονα και ο άντρας που του χρωστά την ίδια την τη ζωή.
Στα επόμενα επεισόδια θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από το γεγονός ότι 0 Αστέρης της έδωσε το νεφρό του για εκείνη.

Ήδη ο Μαθιός της τόνισε ότι δεν έχει ιδέα πόσα χρωστά στον αδελφό του, όμως η ίδια όχι μόνο δεν κατάλαβε τι εννοούσε, αλλά ρώτησε τη μητέρα της γι’ αυτό. Η Μαρίνα απέφυγε να της πει την αλήθεια, όμως σύντομα κανείς δεν θα είναι σε θέση να κρατάει μέσα του αυτό το μυστικό.

Μάλιστα όλα θα ξεκινήσουν όταν για μια ακόμα φορά η Αργυρώ μιλήσει με τη Βασιλική και η δεύτερη της δηλώσει πως θα πρέπει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον αδελφό του άντρα της. Μάλιστα, η Βασιλική φτάνει στο σημείο να της πει ότι του χρωστά τη ζωή της!

Η Αργυρώ θα κλονιστεί όταν μάθει πως εκείνος ήταν ο άντρας που τη βοήθησε αλλά δεν ήθελε να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του. Όταν μάλιστα επιβεβαιώσει και από τους δικούς της ανθρώπους τα λόγια της Βασιλικής, θα τρέξει να τον βρει. Η ευγνωμοσύνη που του χρωστάει είναι άλλωστε το λιγότερο. Ο ίδιος της λέει ότι το έκανε γιατί δεν άντεχε να τη χάσει από τη ζωή του!

Το μόνο που έχει εκείνη να κάνει είναι να τον αγκαλιάσει και να τον ευχαριστήσει που δεν της στέρησε το δικαίωμα της ζωής, το δικαίωμα του να μεγαλώσει το παιδί της. Μια νέα εποχή ξεκινά για τη σχέση τους, που σίγουρα θα θέσει σε νέες βάσεις το μίσος που χωρίζει τις οικογένειές τους.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια έβαλε βέρα και μάλιστα χρυσή!

Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!

Άγρια Γη: Η Όλγα θέλει να διαλύσει την Ρένα;