Ο Σασμός είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο τους τηλεθεατές και όπως είναι ήδη γνωστό, έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» από τον ALPHA για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση της παραγωγής είναι στον τρίτο κύκλο να συνεχίσει όλο το καστ.

‘Ομως σίγουρα θα υπάρξει μία αποχώρηση. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του σκληρού Ευθύμη Φαρμάκη.

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha», δεν θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά στη σειρά, καθώς εξαρχής η συμφωνία που είχε κάνει με τους συντελεστές του σίριαλ ήταν να βρίσκεται στον «Σασμό» για έναν και μόνο κύκλο.

Το τέλος του Ευθύμη, ο οποίος φαίνεται να αναστάτωσε τη ζωή των ηρώων, δεν έχει γραφτεί ακόμα.

Στο μεταξύ στο σημερινό επεισόδιο η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη. Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι και του λέει να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί. Ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του μιλήσει αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Θοδώρα παρακινεί τις Άννα και Κατερίνα να κάνουν την επανάσταση τους. Η Αιμιλία πείθει την Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη πηγαίνει και βρίσκει την Βασιλική για να μάθει τι έγινε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Κατερίνα αναφέρει στον Παπά ότι ίσως η Βασιλική να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Παύλος λέει στον Αντώνη, ότι αν ισχύει ότι η σφαίρα πήγαινε για την Μαρίνα, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!