Η Βασιλική ζει τον χειρότερο εφιάλτη της στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός, ο άντρας που αγάπησε και στήριξε όσο κανέναν, αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένας προδότης, που της έκρυβε τόσο καιρό τη μεγαλύτερη αλήθεια που αναζητούσε: Το ποιος σκότωσε τον άνδρα της τον Στεφανή!
Τα λόγια του Ευθύμη Φαρμάκη επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο Μαθιός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Παρά τα αισθήματά της, η Βασιλική νιώθει τουλάχιστον προδομένη και δεν θέλει ούτε να βλέπει μπροστά της τον άντρα που πριν λίγες ημέρες ορκιζόταν αιώνια αγάπη, πίστη και ειλικρίνεια. Μόνη πλέον, προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια λογική σειρά και να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά ο Μαθιός δεν φαίνεται έτοιμος να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Δεν μπορεί να διανοηθεί πως οι ζωές τους θα χωριστούν έτσι απλά στη σειρά Σασμός. Τον διώχνει όταν εκείνος εμφανίζεται μπροστά της! Του λέει ότι τόσο καιρό κοιμόταν με ένα δολοφόνο και αυτό τον πληγώνει ακόμα περισσότερο!

Η Βασιλική δεν θα διστάσει να τον διώξει από το σπίτι, το μέρος που συνέχιζαν να κάνουν τόσα όνειρα. Ο Μαθιός πριν κλείσει για πάντα η πόρτα πίσω του, θα της πει ότι δε θέλει να της προκαλεί άλλο πόνο και ότι πολλές φορές προσπάθησε να της πει την αλήθεια. Τώρα λοιπόν, αφού δεν έχει να ελπίζει σε κάτι άλλο, θα πάει να παραδοθεί.

Η Βασιλική κλείνει την πόρτα χωρίς να ξέρει αν το εννοεί. Ο Μαθιός μένει μετέωρος για λίγα λεπτά και ξεκινάει με προορισμό το αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς. Εκεί που ο Αντώνης Φραγκιαδάκης προσπαθεί να λύσει τον μεγάλο γρίφο πίσω από το παρατημένο όπλο που έφτασε στα χέρια του.

Η αναστάτωση και η κακή διάθεση της Βασιλικής δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν. Ολοι στο χωριό θα τη βλέπουν να κυκλοφορεί μόνη, χαμένη στις σκέψεις της αλλά κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς της συμβαίνει. Ο Νικηφόρος είναι ο πρώτος που θα ρωτήσει τι έχει συμβεί και μάλιστα θα ανησυχήσει που δεν θα βλέπει στο σπίτι τον Μαθιό, αλλά εκείνη πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία. Δεν είναι έτοιμη να του μιλήσει και δεν ξέρει αν θα το κάνει, αφενός γιατί ο γιος της είναι απόλυτα δεμένος με τον Μαθιό και αφετέρου γιατί είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του που έχασε τόσο ξαφνικά.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς-Αυτό συνέβη!

Τι ισχύει με Ολυμπιακό και Πέλκα!

Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το έγκλημα του Σπύρου-Ανδρέας και Σταύρος ξεδιαλύνουν το φόνο!