Η Θοδώρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα προβεί στη σημαντικότερη αποκάλυψη της ζωής της. Πάνω στη λύπη της για το παιδί που θα χάσει για δεύτερη φορά, θα πει στη Μαρίνα πως είναι η μόνη υπεύθυνη για τον φόνο του Πετρή και αυτό γιατί έδωσε στον Αντώνη ένα ηχογραφημένο αρχείο, όπου ο Μανόλης φώναζε στον ύπνο του το όνομα του Πέτρου.

Καθώς ήταν σίγουρη πως ο αδελφός της είχε δει το δολοφόνο του Στεφανή, θεώρησε πως το όνομα που φώναζε ήταν και εκείνο που αναζητούσε η αστυνομία και το έδωσε!

Η Μαρίνα τότε της λέει  ότι κατηγόρησε το παιδί της χωρίς λόγο ενώ η Θοδώρα την παρακαλάει για συγχώρεση ενώ της λέει ότι από τότε ο Πετρής τη στοιχειώνει γι αυτό δε κάνει παιδί!

Η μητέρα του Πετρή λέει λίγο αργότερα στον Αντώνη ότι πρώτη του προτεραιότητα ήταν πάντα το Σώμα αλλά εκείνος θα τη διαψεύσει.

Η Μαρίνα θα του δείξει ότι δεν τον πιστεύει πλέον και ο άντρας της θα της ζητήσει τον λόγο. Εκείνη του λέει τα γεγονότα και εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά μάταια!

Εκείνη του λέει ότι την άφησε να πιστεύει ότι το έκανε ο Αστέρης και ο Φραγκιαδάκης καταλαβαίνοντας τον πόνο της και για να μην κάνει κι άλλο κακό, κλείνει την πόρτα πίσω του για να την κάνει να σκεφτεί. Η Μαρίνα όμως δέχεται ότι η σχέση τους ολοκληρώθηκε νωρίς.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!