Σασμός: Τέλος η σειρά-Αυτός είναι ο λόγος. Το κανάλι της Κάντζας έχει κάθε λόγο να χαίρεται με τις επιδόσεις των σειρών που επέλεξε για τη φετινή σεζόν καθώς έχουν μια σταθερά ικανοποιητική έως εξαιρετική παρουσία στους πίνακες τηλεθέασης.

Η μεγάλη επιτυχία στον «Σασμό» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Οι ήρωες ωστόσο θα μας αφήσουν για λίγο και το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος; – Ποιος απειλεί να τον σκοτώσει

Τα μπλεξίματα του Βαγγέλη στα Γιάννενα είναι γνωστά σε όλους και κυρίως στον αδελφό του στη σειρά Σασμός. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν άκουσε τον Σταύρο να παραληρεί από τα προβλήματα του με την Αργυρώ, αποφάσισε να πάει να τον συναντήσει. Ο Βαγγέλης βρέθηκε μακριά από τα προβλήματά του, όμως σύντομα δημιούργησε καινούρια. Κατά την παραμονή του στην Κρήτη, ήρθε μοιραία σε επαφή με νονούς της νύχτας, οι οποίοι υπάγονται στις επιχειρήσεις του Ευθύμη Φαρμάκη και δέχτηκε να μοιραστεί μαζί τους μια παρτίδα πόκερ. Το παιχνίδι ξεκίνησε και όσο κέρδιζε είχε ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη, όμως ήρθε και η στιγμή που όχι μόνο έχασε αυτά που είχε κερδίσει αλλά άρχισε και να χρωστάει. Έτσι, ένα υπέρογκο ποσό το οποίο αυξανόταν μέρα με τη μέρα, θα κάνει τους άντρες του Φαρμάκη να τον ψάξουν και φυσικά να τον απειλήσουν με ένα όπλο ακουμπισμένο στον κρόταφό του.

Εκίνος θα τους διαβεβαιώσει πως θα βρει τα χρήματα το συντομότερο δυνατό. Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να αντιληφθεί την κατρακύλα στην οποία πέφτει ξανά ο αδελφός του και παρά τα προβλήματά του με την Αργυρώ, θα σπεύσει να τον βοηθήσει.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σταύρος θα θελήσει να μπει «μπροστά» στα μπλεξίματα του Βαγγέλη. Αυτό όμως που σίγουρα αγνοεί, είναι πως στην Κρήτη και πολύ περισσότερο στις επιχειρήσεις του Ευθύμη, κανείς δεν φαίνεται να αστειεύεται. Του μηνύουν ότι και οι δύο κινδυνεύουν αλλά 0 Σταύρος όμως δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο οικονομικό μέγεθος που του ζητάνε και θα βρεθεί σε απόγνωση. Στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει μείνει ένα μικρό ποσό, ενώ δεν έχει κάποιον δικό του άνθρωπο για να ζητήσει βοήθεια. Παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσει να τους αντιμετωπίσει πηγαίνοντάς τους το μικρό ποσό που έχει στη διάθεσή του. Οταν εκείνοι διαπιστώσουν ότι τα χρήματα που τους δίνει δεν αντιστοιχούν στα χρωστούμενα, η ζωή του θα κινδυνεύσει πραγματικά. Ο άντρας της Αργυρώς ίσως να αποτελέσει μια παράπλευρη απώλεια στα προβλήματα του Βαγγέλη. Ενδεχομένως το νήμα της ζωής τού Σταύρου να κοπεί απότομα, βυθίζοντας όλους σε πένθος.

Όλες οι ειδήσεις

Αντώνης Σρόιτερ: Μετά τους αρνητές ρεύματος θα κάνει εκπομπή και γι’ αυτούς που δεν έχουν να το πληρώσουν;

Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μαρσέλο στο οικογενειακό διπλό – Δείτε τι έγινε (βίντεο)

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή η Μιράντα-Ο Μάρκος θα είναι ο σωτήρας της!