Η πιο ήρεμη δύναμη της Άνω Ποριάς μαθαίνει το μυστικό που τόσο προσεκτικά της έκρυβαν όλοι στη σειρά του ALPHA, Σασμός. Πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Η αντίδραση όμως θα είναι ακαριαία, ειδικά όταν συνειδητοποιήσει πως σχεδόν όλοι από την οικογένειά της το γνώριζαν.
Ο φόβος των Σταματάκηδων ήταν να μη μάθει η Μαρίνα πως ο Μαθιός σκότωσε τον ξάδελφό του, για δύο λόγους. Αφενός γιατί θα συνειδητοποιήσει για μια ακόμα φορά πως ο γιος της, Πετρής, σκοτωθηκε άδικα και αφετέρου γιατί θα μεταφέρει την είδηση στον άντρα της, Αντώνη, ο οποίος και θα σπεύσει να περάσει χειροπέδες στον μεγάλο γιο της Καλλιόπης.

Όμως, όσο κι ον προσπαθούν να προφυλάξουν τη γυναίκα από αυτή την αλήθεια, άλλο τόσο ο Μαθιός θα πάει προκλητικά στο σπίτι της για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τη γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα, που θα τους ακούσει χωρίς να την έχουν αντιληφθεί, θα κλονιστεί με τις αποκαλύψεις και λίγο αργότερο θα ζητήσει τον λόγο από την πεθερά της. Η γιαγιά Ειρήνη θα μείνει άναυδη. Της λέει ότι η Καλλιόπη και ο Μαθιός ήταν κόκκινο πανί για εκείνη καλύπτει το το έγκλημά τους και μένει στο ίδιο σπίτι με τον Αντώνη. Να βρίζει και να καταριέται την Καλλιόπη μπορεί. Να καταδόσει το έγκλημα του γιου της για να αποδοθεί δικαιοσύνη, δυσκολεύεται!

Και απέναντι στην Καλλιόπη όμως θα είναι απόλυτη και θα της πει να αλλάζει δρόμο όταν τη βλέπει όσο ο γιος της είναι ατιμώρητος.
Η Αργυρώ θο αναστατωθεί όταν μάθει πως η μητέρα της γνωρίζει πλέον την αλήθεια και θα επιδιώξει να της μιλήσει για να την ηρεμήσει.

Η  Αργυρώ μαζί με τον Αστέρη θα προσπαθήσουν να της πουν ότι απλά ήθελαν λίγο χρόνο. Εκείνη όμως θα τους πει ότι μπορεί να έπεισαν την Ειρήνη αλλά εκείνη όχι! Αυτό θα πει και θα δώσει την εντύπωση πως πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, όμως τα βήματά της δεν θα την οδηγήσουν εκεί αλλά στο σπίτι της όπου και θα πει στη γιαγιά ότι κάποια πρέπει να φύγει από εκεί και αυτό θα κάνει.

Όντως η Μαρίνα θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει από το σπίτι με τον Αντώνη, που θέλει να την πάει ενα ταξίδι για να ηρεμήσει.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο