Στα επεισόδια που βλέπουμε στη σειρά Σασμός η Αργυρώ έχει μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και ζητά επίμονα από τον Αστέρη να καταδώσει τον αδελφό του. Εκείνος δεν θα το κάνει και η Αργυρώ θα αποφασίσει να τον βάλει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και στον Πετρή και στον Μαθιό.

Εκείνος με κάθε ειλικρίνεια θα της πει πως εκείνη και το παιδί του είναι όλη η ζωή του, αλλά στην παρούσα φάση δεν θα μπορεί να τους εγκαταλείψει. Ετσι, η Αργυρώ θα αποφασίσει να πάρει το παιδί και να πάει στην Αθήνα κρυφά απ’ όλους. Ο Αστέρης θα τρελαθεί από την αγωνία του και φυσικά θα σπεύσει να την ψάξει για να τη φέρει πίσω. Την ευχή του θα του δώσουν η Καλλιόπη που δεν θέλει με τίποτα το παιδί του γιου της να μεγαλώσει μακριά από τον πατέρα του, αλλά και η Μαρίνα που ανησυχεί καθώς δεν ξέρει τι είναι αυτό που ώθησε την κόρη της να φύγει μακριά.

Μια μέρα αργότερα, θα τη βρει στην ξαδέλφη της, την Αγγέλα, η οποία και θα «σπρώξει» την Αργυρώ να δώσει μια ευκαιρία ακόμα στην σχέση της με τον Αστέρη, λόγω του παιδιού τους που έχει μελαγχολήσει από την απουσία του πατέρα του.

Στήν αρχή, η Αργυρώ θα είναι αρνητική στη θέα του Αστέρη που της λέει ότι την αγαπά, όμως, τελικά θα «μαλακώσει» και θα παραδεχτεί πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά του. Μάλιστα όταν η ξαδέλφη της, τους προτείνει να παρατείνουν τη διαμονή τους στην Αθήνα το ζευγάρι θα δεχτεί με χαρά.

Ένα βράδυ και ενώ είναι όλοι μαζί χαρούμενοι ο Αστέρης προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν κρυφά από όλους στην Αθήνα και εκείνη λέει το μεγάλο ναι!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA