Αρχικά η Μαρίνα έχασε τη μνήμη της στη σειρά του ALPHA, Σασμός και δεν θυμόταν ούτε το όνομά της, έπειτα θα μιλάει στον Αντώνη και θα νομίζει ότι απευθύνεται στον Πετρή, ενώ όπως Θα δούμε στη συνέχεια θα ζητήσει από τη γιαγιά τη λύρα του Μάρκου, για να του τη δώσει. Η Μαρίνα, μετά τις αποκαλύψεις που της έγιναν το τελευταίο διάστημα, συγκλονίζεται και δεν μπορεί να διαχειριστεί την πραγματικότητα.

Έτσι αρχίζει να χάνει σιγά-σιγά τα λογικά της. Ο Αντώνης που δεν λείπει από το πλευρό της, αρχίζει να αγχώνεται, εκείνη όμως συνεχίζει να τον καθησυχάζει αφού τα κενά μνήμης που βιώνει διαρκούν πάντα ελάχιστα. Για καλή του τύχη, ο Δημήτρης Μαραθάκης, ο γιατρός του χωριού, εμφανίζεται στην πόρτα της Μαρίνας κατά τη διάρκεια της τελευταίας της κρίσης και βλέποντάς τη αποφασίζει να τη μεταφέρει ο ίδιος αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Αντώνης Θα τρέξει στο νοσοκομείο μετά το τηλεφώνημα του Δημήτρη, μη γνωρίζοντας τι θα ακούσει και τελικά τα νέα δεν θα είναι καθησυχαστικά αφού ο νευρολόγος που εξετάζει τη γυναίκα, του λέει: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι μια ψυχική διαταραχή που το προκαλεί όλο αυτά.

Αλλά για να το πούμε αυτό θα πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωση να είναι κάποια ασθένεια εκφυλισμού των εγκεφαλικών κυττάρων». Ο γιατρός θα συστήσει στη Μαρίνα μια σειρά εξετάσεων, ωστόσο όταν εκείνη φύγει με τον άντρα της από το νοσοκομείο, ο νευρολόγος θα τονίσει κρυφά στον Δημήτρη ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και ελπίζει μόνο να μην είναι αυτό που φοβάται!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Μαρμίτα: Ένταση μετά τη «μπηχτή» για τιτλούχους ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό και ΠΑΟ, ΑΕΚ… για συλλαλητήρια!

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη- Βρίσκει και ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης