Καταιγιστικές αναμένονται να είναι και αυτή την εβδομάδα όπως γράψαμε ΕΔΩ στη σειρά του ALPHA Σασμός.

Δε φτάνει που πέθανε ο Πετρής. Τώρα η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα έχει ακόμα μία απώλεια. Και αυτή δεν είναι άλλη από το θάνατο της γιαγιάς Ειρήνης.

Ο Άγγελος λέει σε όλους ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη. Οι δύο οικογένειες τα χάνουν. Το νέο σκάει σαν βόμβα στο χωριό. Μία όμως θα δεχτεί το μεγαλύτερο χτύπημα. Η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει από τον πόνο και τις ενοχές. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι φέρει ευθύνη. Ότι τα ήξερε όλα. Έτσι η καρδιά της θα την προδώσει.

Η Μαρίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο άντρας που αγάπησε είχε περίεργο παρελθόν. Ο Μάρκος Βρουλάκης, γιος της Ειρήνης, πριν από την Μαρίνα είχε ερωτευτεί την Ανθούλα Σταματάκη. Ένας παράφορος έρωτας, όχι όμως παράνομος.

Η Ανθούλα έφυγε στην Αθήνα ενώ ήταν έγκυος. Στο μεταξύ έγραψε γράμμα στον Μάρκο για να πάει να τη βρει. Μόνο που αυτό το γράμμα δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του. Όμως η γιαγιά Ειρήνη το έκρυψε.  Τότε εκείνος απογοητευμένος από την Ανθούλα αρραβωνιάστηκε τη Μαρίνα. Ο ίδιος συνέχισε τη ζωή του γιατί πίστεψε ότι τον ξέχασε.

Σασμός: Νεκρή η γιαγιά Ειρήνη

Η γιαγιά Ειρήνη, καταλαβαίνει τώρα τι έχει κάνει. Πώς αδίκησε το ίδιο της το παιδί. Πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχε δώσει εκείνο το γράμμα; Ίσως να μην ήταν νεκροί ο γιος της Μάρκος όπως και η Ανθούλα. Ο αδελφός της Βασίλης Σταματάκης νεκρός από τους Βρουλάκηδες στη φυλακή. Ακόμα και ο εγγονός της Πέτρος νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Η καρδιά δεν μπορεί να αντέξει.

Το εγγόνι της, ο Άγγελος γύρισε! Ο γιατρός ζητά δικαίωση για τους αδικοχαμένους βιολογικούς του γονείς. Εκείνη όμως θα φύγει!