Η σειρά του Alpha Σασμός, είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη. Πρόκειται για το πρόγραμμα που κυριαρχεί στην prime time ζώνη τη φετινή σεζόν. Τα  μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και οι πρωτιές ικανοποιούν τους υπεύθυνους του σταθμού.

Έτσι, το επιτελείο του σταθμού πήρε μία σοβαρή απόφαση που θα χαροποιήσει το κοινό. Αποφάσισαν η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου. Άλλωστε το σενάριο μπορεί να συνεχίσει έτσι αφού υπάρχει πλοκή. Όμως υπάρχει ευχάριστη εξέλιξη και για τους πρωταγωνιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες το budget θα αυξηθεί και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό.

Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια. Απ’ ότι φαίνεται, θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00-23:00 είτε στη ζώνη 22:00-00:00.

Είναι κοινή παραδοχή ότι φέτος είναι η χρονιά της μυθοπλασίας. Όμως και η επόμενη χρονιά θα είναι ικανοποιητική για τα κανάλια. Άλλωστε όλοι βλέπουν ότι τέτοιες παραγωγές φέρνουν «πίσω» τα λεφτά τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια

Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της. Η ίδια και προσπαθεί να εμπλέξει σ’ αυτό τον Μαθιό. Όμως ο ίδιος δεν το θέλει. Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται. Τότε γίνεται γνωστό ότι ο Άγγελος είναι το χαμένο τους παιδί. Ο Μανόλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, και να βοηθήσει ενεργά τη Θοδώρα στη σχέση της με το Γιώργη. Η Αργυρώ νιώθει ολοένα και περισσότερο το μίσος της για τον Αστέρη να μεγαλώνει. Η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα ήταν τραυματική και για τους δύο. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Απόδραση για τον Αστέρη;

Στα επόμενα επεισόδια Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Στο πλευρό τους είναι πάντα ο Άγγελος που είναι στήριγμα.  Μιλά όμως και για το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του. Η Καλλιόπη από την άλλη παλεύει να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή. Στην προσπάθεια αυτή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Θα αποδράσει ο Αστέρης;