Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρις Μπράουν κατηγορείται για βιασμό. Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται ότι νάρκωσε και βίασε μία γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα γιοτ. Αυτό  βρισκόταν δεμένο στην μαρίνα του διάσημου συνθέτη και τραγουδιστή, Diddy, στο Μαϊάμι.

Όπως αποκάλυψε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος ΤΜΖ η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται στο δημοσίευμα, έχει καταθέσει αγωγή. Το φερόμενο θύμα ζητά είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων για ηθική και σωματική βλάβη. Επιπλέον κατηγορεί τον Μπράουν ότι της χορήγησε κάτι στο ποτό της. Έτσι, την έκανε να μην μπορεί να αντιδράσει σε όσα – παρά τη θέλησή της- συνέβησαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρις Μπράουν κατηγορείται για βιασμό. Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται ότι νάρκωσε

Τον έχουν συλλάβει και στο παρελθόν για αντίστοιχο αδίκημα

Ο Κρις Μπράουν ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες βιασμού ή σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης ακόμα μία φορά.

Το 2019 συνελήφθη στο Παρίσι κατηγορούμενος για βιασμό όταν μία εικοσιτετράχρονη γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής την κακοποίησε σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Πόλης του Φωτός.

Τα φώτα της δημοσιότητας είχε τραβήξει και στο παρελθόν και η δίκη για κακοποίηση της τότε συντρόφου του Ριάνας, με τις φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας να σοκάρουν την κοινή γνώμη.

 

Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει απαντήσει στην καταγγελία. Ούτε εκπρόσωπος αλλά ούτε και ο ίδιος ο τραηουδιστής μέσω των social.

Πηγή: ΤΜΖ