Η Θοδώρα και ο Γιώργος χώρισαν ύστερα από απαίτηση εκείνης στη σειρά Σασμός όμως όπως φαίνεται είναι δύσκολο να βγάλει ο ένας τον άλλον από το μυαλό του. Μάλιστα η Θοδώρα, παρά τα πείσματα που του κάνει, στα επόμενα επεισόδια θα συνειδητοποιήσει ότι η Εύα είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της και τότε θα αλλάξει τακτική.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν μάθει πως οι δυο τους σχεδιάζουν να βγουν για ποτό. Τότε η κοπέλα θα προσποιηθεί πως έχασε το πορτοφόλι της και θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια. Ο Γιώργος θα ανησυχήσει που θα τη δει σε αυτή την κατάσταση και όταν μάλιστα κάνει πως χάνει το βήμα της και πέφτει, θα τρέξει να την πάρει στην αγκαλιά του. Ωστόσο, όταν του πει πως θέλει να γυρίσει σπίτι, θα της προτείνει να τη φιλοξενήσει στο δικό του για να μην τη δούνε οι γονείς της σε αυτή την κατάσταση και αγχωθούν.

Η Θοδώρα θα δεχτεί, θα βρεθεί στο σπίτι του και οι αναμνήσεις θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους, βάζοντάς τους σε δύσκολη θέση. Η επόμενη μέρα όμως για εκείνη θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού έξω από το σπίτι του Γιώργου θα την περιμένει η Εύα και θα ανταλλάξουν λόγια βαριά. Η Θοδώρα θα της πει πως δεν τη θεωρεί αντίπαλο αφού ο Γιώργος που είναι ακόμα ερωτευμένος με την ίδια, δε θα μπορούσε να την ερωτευτεί σύμφωνα με το tivi σίριαλ.

Η Εύα θα περάσει κατευθείαν στην αντεπίθεση λέγοντάς της ότι δεν τη συμφέρει να ανταγωνιστούν γιατί η ίδια δε χάνει ποτέ! Η Θοδώρα δεν θα πτοηθεί από την απειλή της, απλά θα συνεχίσει τον δρόμο της.

Λίγη ώρα αργότερα, όταν η Εύα βρεθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, θα μιλήσει με κάποιον συνεργάτη της και θα τον ρωτήσει αν υπάρχει κάποιος έμπιστος για να πειράξει τα φρένα της Θοδώρας!  Στο μεταξύ, η Θοδώρα θα πετάει στα σύννεφα καθώς θα βλέπει την απόσταση μεταξύ εκείνης και του αγαπημένου της να μειώνεται, ενώ εξίσου ενθουσιασμένη θα είναι και η Άννα που θα δει μετά από καιρό την κόρη της να είναι χαρούμενη. Καμία από τις δύο όμως δεν θα μπορεί να προβλέψει την τραγική εξέλιξη. Ενώ η Θοδώρα θα οδηγεί, θα προσπαθήσει να πατήσει φρένο, όμως το αυτοκίνητο δε θα ανταποκρίνεται! Στην προσπάθεια να τραβήξει χειρόφρενο, θα χάσει τον έλεγχο και θα τρακάρει! Η κοπέλα θα χτυπήσει πολύ και οι δικοί της θα πανικοβληθούν όταν τους πάρουν από το νοσοκομείο ενώ θα φροντίσουν να ενημερώσουν και τον Γιώργο! Ωστόσο, όταν εκείνη συνέλθει, θα πέσει στην αγκαλιά του και δε θα χωρίσουν ποτέ ξανά!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;