Μαθιός και Βασιλική ανησυχούν για τις προθέσεις του εισαγγελέα στο θέμα του Λάζαρου στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός. Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους και συμφωνούν να το πάνε αργά. Ο Τόλης γνωρίζει τη Λεμονιά στην Καλλιόπη που την τσεκάρει, να δει περί τίνος πρόκειται. Η Σάντρα τσακώνεται με τον Βαγγέλη που προσπαθεί να την αποτρέψει από το να ξανακυλήσει στον τζόγο, ενώ θυμώνει και με τον Παύλο, που την ρωτάει αν της αρέσει, κάποιος που δεν πρέπει. Θοδώρα και Γιώργος έρχονται πιο κοντά, ενώ Αργυρώ και Αστέρης φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Μια απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση φτάνει από τις φυλακές που κρατείται η Εύα.

Η είδηση του θανάτου της Εύας διαδίδεται σιγά – σιγά στο χωριό, δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Όσο όλοι αναρωτιούνται πως προκλήθηκε ο θάνατος της Εύας, ένας άνθρωπος μάλλον έχει την απάντηση. Ο καφές με τη Σάντρα δεν εξελίσσεται όπως περίμενε η Αργυρώ και αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα, τα οποία θα αποκαλύψει σε ένα μόνο άτομο. Ο Χρήστος κάνει έκπληξη στη Στέλλα αλλά της λέει κάτι που την προβληματίζει πολύ. Η Καλλιόπη καταφέρνει να βρει τον Ρούσσο και να τον ευχαριστήσει για τα λεφτά που τους έστειλε. Η απάντησή του όμως, είναι κάπως διαφορετική από αυτήν που περίμενε. Κι ενώ ο Μαθιός μιλάει για την γιαγιά και το μεγάλο μυστικό του, κάποιος που δεν θα έπρεπε τους ακούει…

Στα επόμενα επεισόδια η Μαρίνα θα μάθει ότι η Αργυρώ γνώριζε για τον Μαθιό και θα συνδέσει το γεγονός με το θάνατο του Πετρή. Αυτό θα τη βγάλει εκτός εαυτού και μετά από καυγά, θα φύγει από το σπίτι.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 17/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα – Ο Ντεμπελέ γελούσε μαζί τους! (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Κυριακούλα αντιμέτωπες- Μία θα ζήσει!