Ο αγώνας της Αργυρώς στη σειρά Σασμός για τη διεκδίκηση του παιδιού της, δικαιώνεται. Η Στέλλα με χαρά θα της ανακοινώσει σύντομα πως ο Σταύρος θέλησε να κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορούσε, δηλαδή να της δώσει το διαζύγιο και να βλέπει τον γιο του τις ημέρες που θα του ορίσει το δικαστήριο.

Η Μαρίνα και η γιαγιά επιτέλους θα ηρεμήσουν, όπως και η Ασπα, αφού θεωρούσαν τελείως άδικη τη στάση του Σταύρου απέναντί της. Τα ευχάριστα νέα θα μάθει φυσικά και ο Αστέρης ο οποίος θα ηρεμήσει γνωρίζοντας πως η γυναίκα της ζωής του δεν θα είναι πλέον στενοχωρημένη και μακριά από το παιδί της.

Η Αργυρώ θα αρχίσει να αναρωτιέται αν πρέπει να πει στον Αστέρη πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του. Όσο η Μαρίνα θα προσπαθεί να την πείσει πως είναι δίκαιο να ξέρει ο Αστέρης ότι έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, η Ασπα θα την αποθαρρύνει καθώς γνωρίζει πως μια τέτοια αποκάλυψη θα έφερνε ακόμα πιο κοντά το πρώην ζευγάρι. Η Άσπα της λέει ότι δεν πρέπει να αναστατώσει τη ζωή του δύο χρόνια μετά. Η ίδια μπαίνει σε σκέψεις ενώ υπέρ του να μιλήσει στον βιολογικό πατέρα του παιδιού θα είναι και η γιαγιά της. Της λέει ότι είναι αμαρτία να έχει ένα παιδί και να μην το ξέρει. Αν το μάθει αργότερα ο πόνος θα είναι πιο μεγάλος αλλά τη συμβουλεύει να κάνει ό,τι της λέει η καρδιά της!

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να της δώσει μια απάντηση που να την ικανοποιεί, ωστόσο ο Αστέρης έχει αρχίσει να δένεται έντονα με το μικρό αυτό αγόρι όταν τον συναντάει τυχαία με την Αργυρώ, αλλά πάντα οι κινήσεις του είναι συγκεκριμένες. Στο μεταξύ, ο Σταύρος από μακριά παρακολουθεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του, όπου η πρώην γυναίκα του περιτριγυρίζεται από τον νούμερο ένα εχθρό και αντίζηλό του. Τον Αστέρη Σταματάκη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!