Αργυρώ και Αστέρης στη σειρά Σασμός έρχονται πολύ κοντά όταν η γυναίκα μαθαίνει ότι εκείνος έσωσε τη ζωή της. Πριν καλά καλά το καταλάβουν παραδίδονται στο πάθος τους, που παρέμενε εγκλωβισμένο τόσο καιρό μέσα τους. Κάνουν έρωτα σαν να μη συνέβησαν όλα αυτά που τους χώρισαν για πάντα… Το επόμενο πρωί, όταν καταλαβαίνουν πως ξεπέρασαν τα όρια, αποφασίζουν να τραβήξουν ο καθένας τον δρόμο του και να μην το συζητήσουν ποτέ ξανά αυτό… Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι στο χωριό μαθαίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί, με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο, αφού νιώθει πως ο Σταύρος θα κάνει στην Αργυρώ τον βίο αβίωτο… Κάτι που όντως συμβαίνει. ‘Ενας φωτογράφος που είχε πληρώσει ο Σταύρος τού παραδίδει τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος, σίγουρος πια για την απιστία της, απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεών της με τον Σταματάκη. Η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ για την επερχόμενη καταστροφή και εκείνη αντιδρά απρόβλεπτα!

Ο Αντώνης αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν, ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Παράλληλα, η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος με τον Μανώλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους, ενώ η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής. Λίγο αργότερα ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρόμικο παιχνίδι στον Μαθιό. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιό τους εναντίον του Φαρμάκη, προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο…

Ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκισή του, αλλά ο άνθρωπος του Φαρμάκη καιροφυλακτεί. Και αυτό γιατί ο Ευθύμης τρέμει μήπως ο Τόλης ανοίξει το στόμα του και αποκαλύψει ποιος πραγματικά σκότωσε τον Κώστα στη φυλακή. Για τον ίδιο λόγο φοβάται και ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος έδωσε στον Ευθύμη την εντολή δολοφονίας του Κώστα! Και μπoρεί ο Τόλης να μη γνωρίζει τόσο πολλά, στη φυλακή όμως τον είχαν δει να κρατάει ένα γράμμα και έτσι πιστεύουν ότι ξέρει περισσότερα από όσα λέει. ‘Οταν λοιπόν ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό ελεύθερος πια, φαινομενικά μόνο είναι καλοδεχούμενος από όλους. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης ανησυχεί με την περίεργη συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί και ο Παύλος όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγά η αστυνομία.’Ολοι νομίζουν πως, αν μιλήσει ο Τόλης, η φυλακή θα είναι μονόδρομος!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι βάζει τέλος στις φήμες ο Στάθης-Το «όχι» της Ιουλίας τον ρίχνει από τα σύννεφα!

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης έχει τώρα τη μεγάλη ευκαιρία!

Survivor Twitter 9/1: Η πλατφόρμα βούλιαξε από τις τσιρίδες της Βρισηίδας και το θάψιμο στη Σταυρούλα