Όταν ο Τηλέμαχος μάθει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, πως ο Γιώργος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Θοδώρα θα αντιδράσει , προς έκπληξη εκείνου. Μάλιστα αναρωτιέται πώς και δεν το έχει πει σε εκείνον ότι θα τον παντρευτεί! Αυτό θα ρωτήσει τον αστυνόμο Βιδάλη, που θα γίνει έξαλλος και θα του απαντήσει τι της είναι δηλαδή και πρέπει να τον ενημερώνει; Από τη στιγμή που θα παντρευτούν, του λέει, κομμένο το πάρε-δώσε. Τότε 0 Τηλέμαχος θα του πει: ότι είναι φίλος της και για να πιστέψει τα όσα λέει για γάμο, θα πρέπει να το ακούσει από το στόμα της!

Η παρουσία της Ντίνας και του Μύρου δεν θα πτοήσουν τους δύο άντρες που δεν θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια.

Ο διοικητής της Άνω Ποριάς θα ακούσει τις φωνές έξω από το γραφείο του και θα σπεύσει να μάθει τι συνέβη ανάμεσα στον φίλο και συνάδελφό του και τον Τηλέμαχο. Τότε ο Γιώργος θα του εξηγήσει πως στράβωσε, που θα παντρευτούν με τη Θοδώρα και ο Αντώνης παίρνοντας τον λόγο θα τονίσει να μην του δίνει σημασία. Μάλιστα θα του εξηγήσει πως η Θοδώρα δεν έχει καμία σχέση με δαύτον!

Τότε ο Γιώργος θα θυμηθεί πως ο διοικητής του έχει δίκιο αφού η όποια φιλική σχέση της αγαπημένης του με τον Τηλέμαχο Βρουλάκη, ξεκίνησε όταν η Εύα έβαλε κάποιον να της σπάσουν τα φρένα του αυτοκινήτου και ο Τηλέμαχος, που έτυχε να είναι στο σημείο, έτρεξε να τη βοηθήσει. Οι δύο άντρες θα συνεχίσουν να έρχονται σε κόντρα και στο μέλλον, παρόλο που εκείνη δεν θα έχει μάτια για άλλον άντρα εκτός από τον Γιώργο.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 27-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Κλαμπ Μπριζ: Παίκτης της συγκρούστηκε με το δοκάρι που κρατάει τα δίχτυα και έγινε viral! (vid)

Το Ναυάγιο: Θανάσιμη συνομωσία- Έρχεται η στιγμή της αποκάλυψης!