Τα νέα για την προφυλάκιση της Βασιλικής στη σειρά του ALPHA, Σασμός, πέφτουν σαν κεραυνός στο χωριό. Οι Βρουλάκηδες προσπαθούν να πείσουν τον Τηλέμαχο, να μη στραφεί ενάντια στη Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου. Θέλουν η οικογένειά τους να μείνει μακριά από πράξεις αντεκδίκησης, που μπορεί να αναζωπυρώσουν εκ νέου τη βεντέτα. Ο Τηλέμαχος όμως είναι ανένδοτος. Με τον Λάζαρο ήταν σαν αδέλφια. Αυτόν είχε όλα αυτά τα χρόνια που ο Αντρέας ήταν εξαφανισμένος. Από τον θάνατό του και μετά έψαχνε να βρει ποιος τον «έφαγε» και τώρα θα κάνει πίσω; Βέβαια ο Τηλέμαχος, αν και διψά για εκδίκηση, γνωρίζει καλά τους νόμους της βεντέτας και ξέρει ότι δεν πρέπει να πειράξει γυναίκες και παιδιά.

Ο Μαθιός όμως είναι ο αμέσως επόμενος στόχος του! Λίγο αργότερα ο Χρήστος επισκέπτεται τη Στέλλα, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μεταξύ τους. Εκείνη όμως κρατά αμυντική στάση, καθώς πιστεύει, και του το λέει, πως το τι κάνει ο καθένας στη δουλειά του δεν θα έπρεπε να επηρεάζει τη σχέση τους. Η δικηγόρος ξέρει πως τη Βασιλική μπορεί να τη σώσει το αγέννητο μωρό της!
Ο Γιώργος με τη Θοδώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα όποια προβλήματα υπήρχαν ανάμεσά τους έχουν πια εξαλειφθεί.

Πάνω που ετοιμάζονται όμως να χαλαρώσουν και να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, έρχεται το κακό… Τα νέα από την Πρόνοια για το μωρό δεν είναι καλά, γεγονός που βαραίνει το κλίμα ανάμεσά τους. Κάποιος συγγενής του μωρού εμφανίζεται και διεκδικεί την κηδεμονία του, οπότε η επιθυμία του ζευγαριού περνά σε δεύτερη μοίρα και παγώνουν οι διαδικασίες της υιοθεσίας. Η ψυχή της Θοδώρας μαυρίζει ξανά, γιατί πάλι δεν Θα καταφέρει να χαρίσει στον Γιώργο μια κανονική οικογένεια. Τώρα πια είναι στο χέρι εκείνου σύμφωνα με το Τηλέραμα, να μην αφήσει τη σχέση τους να χαλάσει για ακόμα μία φορά. Ο αστυνομικός θα βάλει όλες τις δυνάμεις του για να πείσει την αγαπημένη του ότι θέλει να είναι μαζί της, με ή χωρίς παιδί… Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Στέλλα βρίσκει τα σωστά παραθυράκια ώστε να βγάλει τη Βασιλική από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους! Ο Γιακωβάκης είναι έξαλλος μαζί της, επειδή μπήκε σφήνα στα σχέδιά του…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Καθήλωσε το πρώτο επεισόδιο – Δείτε σχόλια

Ο απολογισμός των «μαχών» Λουτσέσκου – Τερίμ – Επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο Μιρτσέα;

Survivor 17-5 spoiler : Τι θα γίνει στις ασυλίες με τον τραυματισμό του Φάνη;