Τα λόγια της έπεσαν σαν μαχαιριά στην καρδιά του στη σειρά Σασμός. Οταν η Αργυρώ ζήτησε από τον Σταύρο να χωρίσουν, εκείνος δεν έχασε την πίστη του και συνέχισε να της λέει ότι πρέπει να προσπαθήσουν ξανά και κυρίως λόγω του παιδιού του που έχει ανάγκη και τους δύο στη ζωή του. Εκείνη όμως, αποφασισμένη όσο ποτέ, του είπε ότι δεν έχει την παραμικρή ανάγκη να συνεχίσει κάτι που δεν τη γεμίζει. Από εκείνη τη στιγμή της φανέρωσε την απόφασή του να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον μικρό Πέτρο. Η Αργυρώ με σύμμαχο τη Στέλλα έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να μείνει το παιδί με τη μητέρα του, όμως όταν ο Σταύρος κατανόησε πως δεν θα καταφέρει ποτέ να έχει δικό του το παιδί, αρχίζει να κάνει τρελέ σκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο και τον ίδιο αλλά και το παιδί που τόσο αγαπάει! Ούτε καν ο αδελφός του δεν μπορεί να του αλλάξει το μυαλό!

Ο Σταύρος θα καταλάβει ότι τα περιθώρια γύρω του στενεύουν και η Αργυρώ κοντεύει να λάβει και νόμιμα την πλήρη επιμέλεια του παιδιού.

Τότε λοιπόν θα προβεί σε μια κίνηση που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους. Θα κλέψει το παιδί από το σπίτι της Μαρίνας ενώ αυτό θα κοιμάται και θα το κρύψει σε ένα κρυσφύγετο που θα έχει δημιουργήσει στο βουνό. Εκεί, μακριά από όλους, θα νιώσει για λίγο ευτυχισμένος, όμως όταν η Μαρίνα και η Αργυρώ καταλάβουν ότι το παιδί λείπει από την κούνια του, θα ξεκινήσουν ένα ανθρωποκυνηγητό χωρίς τέλος. Ο Αντώνης θα κινητοποιήσει δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να τον εντοπίσουν, ενώ η Αργυρώ ανήμπορη να δεχτεί αυτό που της συμβαίνει, θα καλέσει στο τηλέφωνο τον Αστέρη. Αλλωστε είναι ο μόνος που μπορεί να την ηρεμήσει. Εκείνος θα βρεθεί κοντά της αμέσως προσπαθώντας να την ηρεμήσει.

Η πρώην αγαπημένη του μάλιστα, θα βρεθεί πολύ κοντά στο να του αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του παιδιού, όμως τελικά δεν θα παρασυρθεί από το συναίσθημα που την κατακλύζει εκείνη τη στιγμή.

Ο Αντώνης με τη βοήθεια του Βαγγέλη θα φτάσουν στα ίχνη του άντρα που έχει προκαλέσει πόνο, αλλά ακόμα και τότε η Αργυρώ δεν θα του κρατήσει κακία. Θα τη νοιάζει πως το παιδί της έφτασε στα χέρια της σώο και αβλαβές. Μόνο η Μαρίνα θα θελήσει να μιλήσει στον πρώην γαμπρό της και οι κουβέντες της θα τον πληγώσουν βαθιά.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Χαρούλα Αλεξίου αποκαλύπτεται στον δεύτερο κύκλο!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα