Από τη στιγμή που ο Παύλος στη σειρά Σασμός μαθαίνει ότι η Αργυρώ είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να μπει ανάμεσά τους. Δεν ανέχεται η ανιψιά του να είναι μαζί με τον γιο εκείνου που σκότωσε τον πολυαγαπημένο του ξάδελφο, Μάρκο. Προβλέποντας την αντίδρασή του, τόσο η Μαρίνα όσο και η Αργυρώ μπήκαν στη διαδικασία να του μιλήσουν, όμως εκείνος είχε πάρει την απόφασή του.

Ετσι, όταν ο Αστέρης εξαφανίζεται από προσώπου γης, το μυαλό και των δύο γυναικών πηγαίνει στον Παύλο. Η Αργυρώ, μετά τη νύχτα πάθους που πέρασαν, αρνείται να δεχτεί πως δεν θέλει να της μιλήσει και συζητάει με τη μητέρα της.

Η Αργυρώ θα πει στη Μαρίνα ότι αυτά δεν τα κάνει ο Αστέρης και εκείνη θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Εξίσου πολύ θα ανησυχήσει και η οικογένειά του. Καλλιόπη και Μαθιός θα τον ψάχνουν απεγνωσμένα και όταν συνειδητοποιήσουν πως είναι εξαφανισμένος για αρκετές ώρες, θα αρχίσουν τις κακές σκέψεις, οι οποίες είναι συνυφασμένες με την οικογένεια Βρουλάκη. Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι για όλα φταίει ο Παύλος!

Ο Παύλος στο μεταξύ τηλεφωνεί στην Αργυρώ και παραδέχεται ότι εκείνος έχει απαγάγει τον Αστέρη. Μαζί με τη μητέρα της προσπαθούν να του εξηγήσουν πόσο θα μπλέξει αν δεν τον αφήσει να φύγει, όμως εκείνος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει. Η Αργυρώ είναι έξαλλη και λέει πως όσο την πολεμούν τόσο πιο πολύ θέλει τον Αστέρη!

Μετά από εκείνη, αναλαμβάνει δράση και ο Αντώνης. Του λέει ότι χρόνια τώρα προσπαθούν να διαλύσουν το μίσος που τους χωρίζει κι αυτός χωρίς αφορμή τους μπλέκει! Όμως 0 Παύλος Βρουλάκης είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την οικογένεια Σταματάκη και απάγει τον Αστέρη καθώς πιστεύει ότι μόνο έτσι θα τον απομακρύνει από την ανιψιά του.
Οι δυο τους, Αντώνης και Αργυρώ, καταφέρνουν να εντοπίσουν τα ίχνη του Αστέρη σε μια αποθήκη στο βουνό. Μαζί είναι και τα ξαδέλφια της Μαρίνας που επίσης έχουν ορκιστεί εκδίκηση στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Ευτυχώς για όλους, ο Αστέρης χαίρει άκρας υγείας και τελικά καταφέρνουν να πείσουν τον Παύλο να τον αφήσει να φύγει.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 25/1: Η γιατρός του σόου τα «έσπασε» και έγινε viral με Live διάγνωση!

Οι 5 δανεικοί που θα άλλαζαν τον Ολυμπιακό

Survivor All Star: 5 λόγοι που η σχέση Καρολίνας – Πρίαμου θα μπορούσε να είναι στημένη απο την παραγωγη