Η Καλλιόπη νιώθει να τα χάνει όλα στη σειρά Σασμός μέρα με τη μέρα αφού έχει μείνει μόνη στο σπίτι, μετά τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική και τη φυγή του Αστέρη από το χωριό.

Μόνη  της παρηγοριά η εικόνα του άντρα της, του Βασίλη, στον οποίο και μιλάει όταν έχει παράπονα από τα παιδιά της ή όταν κάποιος στο χωριό αμφισβητεί τις προθέσεις και την υπόληψη της. Σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, η καπετάνισσα θα ανοίξει και πάλι «διάλογο» με τον πολυαγαπημένο της σύζυγο που δεν είναι πλέον στη ζωή, ενώ παράλληλα θα ανάβει το καντήλι του. Η Καλλιόπη, αφού του εκφράσει αυτά που κρύβει στην ψυχή της, θα φύγει από το συγκεκριμένο δωμάτιο. Δεν θα έχει προσέξει όμως φεύγοντας πως το καντήλι που με τόση αγάπη άναψε λίγα λεπτά πριν δεν καίει καλά και πως πετάει σπίθες σε όλο το χώρο με αποτέλεσμα να εξαπλωθούν εστίες φωτιάς παντού. 

Θα πέσει για ύπνο μην ακούγοντας τη φωτιά που έχει αρχίσει να σιγοκαίει τα υπάρχοντά της. Μάλιστα σύντομα από τις αναθυμιάσεις θα χάσει και τις αισθήσεις της.
Εκείνη την ώρα, έξω απο το πατρικο σπίτι των Σταματάκηδων στη σειρά του ALPHA, θα κυκλοφορεί μόνο το σκοτάδι και η απόλυτη σιωπή. Λεπτά αργότερα, ο Παύλος Βρουλάκης κατά τη βραδινή του περιπλάνηση στο χωριό, θα δει τις φλόγες να ξεπετιούνται από το σπίτι της Καλλιόπης και αμέσως θα τρέξει να δει τι συμβαίνει. Αφού φωνάξει και δεν λάβει καμία απάντηση, θα αποφασίσει να μπει μέσα στο σπίτι, θα βρει την Καλλιόπη ημιλιπόθυμη και θα προσπαθήσει να τη συνεφέρει.

Οταν εκείνη δείξει να επανακτά τις αισθήσεις της και καταλάβει πως το σπίτι της καίγεται ολοσχερώς, ο Παύλος θα της ζητήσει αντάλλαγμα για να τη βγάλει έξω ότι τα κτήματα που είχε πάρει ο Άγγελος θα μείνουν στα χέρια των Βρουλάκηδων.

Μάταια η Καλλιόπη προσπαθεί να τον πείσει εκείνη τη στιγμή να βρουν μια λύση που θα αρέσει και στους δύο! 

Τελικά, η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων, δέχεται την πρότασή του και εκείνος τη βγάζει έξω για να πάρει ανάσα. Αφού μάλιστα σιγουρευτεί ότι είναι καλά στην υγεία της, φωνάζει βοήθεια για να σβήσουν τη φωτιά που εξαπλώνεται!

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: «Κόβονται» από τον ΑΝΤ1-Πότε θα επιστρέψουν-Πρόβλημα με τα γυρίσματα

Επίδομα θέρμανσης: Αυτές είναι οι κατηγορίες των δικαιούχων – Τα ποσά που θα καταβληθούν

ΑΝΤ1-Λιάγκας: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα-Ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση