Ο Αντώνης προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου στη σειρά Σασμός. Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του Παύλου στον Αντρέα για τη μητέρα του, τον εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, θέτοντας το σχέδιο της εξόντωσης του Μαθιού σε εφαρμογή.

Ο Γιώργος διώχνει τη Θοδώρα, και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην προσέγγιση της Εύας. Η Μαρίνα προσπαθεί να μεταπείσει την Αργυρώ για τον Αστέρη, αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα. Ένας απρόσμενος μάρτυρας θα φτάσει, για να προσφέρει στο Μαθιό άλλοθι για τη νύχτα του φόνου, ανοίγοντας ξανά τον κύκλο των υπόπτων.

Ο Αστέρης, ανάστατος από τη φυγή της Αργυρώς, κάνει απέλπιδες προσπάθειες να την εντοπίσει. Η Καλλιόπη απειλεί Θεούς και δαίμονες, δε συνειδητοποιεί ωστόσο, το μεγαλύτερο κίνδυνο που διατρέχει…

Η άφιξη του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ανατρέπει τις ισορροπίες. Το άλλοθι του Μανόλη στο Μαθιό του ανοίγει την πόρτα της εξόδου από τη φυλακή, την ώρα που ο Αντρέας συνεχίζει να προετοιμάζει το σχέδιο εξόντωσής του.

Η Μαρίνα καταφέρνει να εντοπίσει την Αργυρώ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να μάθει τι είναι αυτό που οδήγησε το παιδί της σ’ αυτή την παράτολμη κίνηση. Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να τη φέρει πίσω, την ίδια ώρα που μία απρόσμενη ομολογία, θα ταράξει και πάλι τα νερά και θα ανατρέψει τις ισορροπίες…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Γιώργος θα βρει το δολοφόνο του Λάζαρου-Είναι η Βασιλική;

Ο Randy Lanier: Έζησα διπλή ζωή ως οδηγός ράλι και λαθρέμπορος ναρκωτικών

Η Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ-Έτσι θα εκδικηθεί τον Μάρκο!