Τα μέλη ενός κυκλώματος που είχε εξιχνιάσει στο παρελθόν, αρχίζουν να απειλούν τη ζωή του εισαγγελέα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός.

Ένα από τα χτυπήματα θα γίνει μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Την πρώτη φορά θα του τηλεφωνήσουν από άγνωστο αριθμό και θα του μηνύσουν πως ετοιμάζονται να πάρουν εκδίκηση από εκείνον. Τη δεύτερη θα του σκάσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, ενώ την τρίτη θα του στείλουν στο γραφείο μια φωτογραφία της Στέλλας, τονίζοντάς του πως και εκείνη θα μπει στο στόχαστρό τους.

Η τέταρτη και πιο σημαντική απειλή του κυκλώματος trafficking, που είχε εξιχνιάσει ο Χρήστος Γιακωβάκης στην Αθήνα, θα είναι όταν μπουν στο ίδιο του το σπίτι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους και αφήνοντας του ένα βραχιόλι της Στέλλας για να του δείξουν πως μπορούν να την πλησιάσουν όποια στιγμή θέλουν. Ο εισαγγελέας όχι απλά θα θορυβηθεί αλλά και θα ζητήσει βοήθεια από τον Αντώνη και τον Γιώργο.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ο τελευταίος θα ορίσει μυστικούς αστυνομικούς για τον Χρήστο και τη Στέλλα, ενώ ο Αντώνης θα προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο να μη φύγει από την Κρήτη. Ο εισαγγελέας θα πει πως δε θέλει να κινδυνεύουν για χάρη του. Αν απομακρυνθεί, ζητώντας μετάθεση, το κύκλωμα θα τον ακολουθήσει, άρα ο κίνδυνος θα φύγει από πάνω τους. Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος που έχει καταλάβει τα συναισθήματα του Χρήστου για τη Στέλλα, θα του μηνύσει πως η θέση του είναι εδώ, να μη σκέφτεται και να ακούσει την καρδιά του που θα του πει πού πρέπει να είναι!

Ο εισαγγελέας αισθάνεται σιγουριά από τα λόγια του φίλου του και του υπόσχεται πως δεν θα απομακρυνθεί από το νησί.
Η Στέλλα θα προβληματιστεί με την απομάκρυνση του Χρήστου και θα ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος θα της πει την αλήθεια, που όμως δεν θα θέλει να πιστέψει κι έτσι ο εισαγγελέας θα μιλήσει στον πατέρα της, Τάσο, για τις απειλές που δέχεται για τη ζωή του και την απόφασή του να απομακρυνθεί από κοντά της. Και πάλι όμως τα λόγια του Τάσου δεν θα κάνουν καλό στη Στέλλα. Ολα θα αλλάξουν όμως όταν η όμορφη δικηγόρος μάθει για το χτύπημα κουκουλοφόρου στον εισαγγελέα. Πιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ που ο Χρήστος θα μπει στο σπίτι του ενώ θα μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αντώνη, θα δεχτεί ένα πισώπλατο χτύπημα από στειλιάρι, από άγνωστο άντρα. Ο Χρήστος θα σωριαστεί στο πάτωμα και ο άντρας θα το βάλει στα πόδια. Ο Αντώνης που έχει ακούσει από το κινητό τη συμπλοκή, θα τρέξει με τον Γιώργη για να τον σώσουν. Το χτύπημα θα είναι βαρύ και μεταξύ άλλων ο διοικητής θα ενημερώσει τη Στέλλα που θα τρέξει κοντά του και μάλιστα δε θα φύγει από το πλευρό του για όσο καιρό νοσηλευτεί.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!