Η ομολογία του Μαθιού για το θάνατο του Λαζάρου στη σειρά Σασμός και η σύλληψή του πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Αντώνη την αλήθεια, η Καλλιόπη, όμως, τη συγκρατεί.

Η Αργυρώ οδηγείται στην απόγνωση βλέποντας τον Αστέρη να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από κοντά της. Απελπισμένη, θα του προτείνει κάτι, που θα εξωθήσει τα πράγματα ακόμη περισσότερο στα άκρα.

Η Εύα προειδοποιεί τον Αντρέα να μην πειράξει τον Μαθιό. Εκείνος, ωστόσο, σχεδιάζει την εκτέλεσή του κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Μαθιό στο κρατητήριο, και προσπαθεί να του δώσει κουράγιο. Δυστυχώς και για τους δύο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον, που δεν περιμένουν, με τον πλέον απρόσμενο τρόπο.

Η Βασιλική συγκρούεται κατά μέτωπον με την Αργυρώ, που επιμένει στο τελεσίγραφό της στον Αστέρη. Εκείνος βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στο δίλημμα μεταξύ της αγάπης του γι’ αυτήν και το χρέος του απέναντι στον αδελφό του.

Η Ντίνα λέει στο Γιώργο ότι Εύα και Αντρέας έχουν σχέση, ενώ εκείνη εξομολογείται στον Βαγγέλη πως σκοπεύει να μπει εμπόδιο στα σχέδια του Αντρέα για τον Μαθιό. Ο Παύλος, σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει το αίμα, αποφασίζει να του πει την αλήθεια για το παρελθόν. Ενώ η Καλλιόπη πάει να βρει την Αργυρώ, ο Αστέρης παίρνει τελικά την απόφασή του.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ήρθε το τέλος του Πάρη-Συλλαμβάνεται για βιασμό!

Ο Robert Kubica απέριψε προσφορές με πολλά χρήματα της Formula E γιατί θα ήταν σαν να έκανε σεξ με φουσκωτή κούκλα

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για τη φετινή σεζόν-Όλα όσα θα συμβούν!