Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί στη σειρά Σασμός κι εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Αργυρώ δεν θα μπορεί φυσικά να του αρνηθεί την αλήθεια.
Ο Αστέρης Σταματάκης μένει εμβρόντητος στο άκουσμα των λέξεων «Ο Πετρήs είναι δικό σου παιδί» που βγαίνουν αβίαστα από το στόμα του Σταύρου. Δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του και κάνει προσπάθεια για να συνειδητοποιήσει αυτό που άκουσε. Ομως όσο και αν προσπαθεί, η πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Η Αργυρώ, η γυναίκα της ζωής του, εκείνη που έσωσε από βέβαιο θάνατο, είχε το κουράγιο να του κρύψει τη μεγαλύτερη αλήθεια που θα μπορούσε. Πως το παιδί που γέννησε ήταν ο καρπός του έρωτά τους. Ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει για εκείνον. Αφήνει τον Σταύρο και τρέχει να τη βρει. Δεν θέλει μόνο εξηγήσεις για την απόφασή της να τον αφήσει στο σκοτάδι, θέλει και να της ανακοινώσει πως όλα αλλάζουν στη σχέση τους.

Η Αργυρώ, από την άλλη, δεν μπορεί να σκεφτεί την πραγματική αφορμή που τον αναγκάζει να πάει έξω από το σπίτι της και την ψάχνει στη σειρά Σασμός. Θεωρεί πως ο λόγος είναι η ανυπομονησία του να τη δει ξανά, όταν όμως της πει πως το μυστικό της έχει γίνει πλέον γνωστό σε εκείνον από τον οποίο το έκρυβε με τέτοια επιμέλεια, θα κλονιστεί. Με όσα της λέει τον καταρρακώνει!

Η Αργυρώ προσπαθεί να δικαιολογήσει την  κατάσταση λέγοντας του ότι ο Πετρής ήταν ήδη νεκρός όταν έμαθε πως είναι έγκυος και πονούσε διπλά! Του ζητά συγνώμη αλλά εκείνος δε μοιάζει να υποκύπτει!

Ο Αστέρης φεύγει από μπροστά της καθώς θεωρεί φτηνές τις δικαιολογίες της. Εκείνη του φωνάζει να μείνει αλλά δεν καταφέρνει να τον σταματήσει. Οι μέρες που Θα έρθουν θα γεμίσουν με πόνο και τους δύο αλλά και τους γύρω τους που θα τους βλέπουν σκεπτικούς.

Μοιραία, το ζευγάρι θα απομακρυνθεί γιατί ο Αστέρης θα είναι βαθιά προβληματισμένος. Εκείνη βέβαια δεν θα σταματάει να τον καλεί στο τηλέφωνο, να του ζητάει να βρεθούν, να του μιλάει και να τον παρακαλάει να συζητήσουν από την αρχή για τη σχέση τους. Ο Αστέρης θα είναι ανένδοτος μέχρι τη στιγμή όπου μέσα από το τηλέφωνο θα ακούσει την αθώα φωνούλα του μικρού Πετρή. Του γιου του. «Φέρε μου να δω το παιδί και βλέπουμε…», θα της πει τελικά θα τη γεμίσει με χιλιάδες ελπίδες.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;