Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά του ALPHA,Σασμός, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού όπως αποκαλύπτουν και οι δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της, ο Γιώργος Αμούτζας και ο Στρατής Χατζησταματίου, ή αλλιώς ο Νικηφόρος και ο Μανώλης, δεν προβλέπεται να αποκαλύπτεται σύντομα ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την εμπειρία τους στη σειρά ενώ αποκάλυψαν ότι ο Νικηφόρος δεν πρόκειται να υποψιαστεί τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή ενώ ο Μανώλης συνεχίζει την προσπάθεια να απομακρύνει την ιδέα ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από το φόνο.

Ο «Νικηφόρος» τόνισε ακόμα ότι δεν γίνεται να αποφευχθούν οι εντάσεις στη σειρά αλλά θα πρέπει να περάσει το μήνυμα του Σασμού προκειμένου να επικρατήσει η λογική. Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε επίσης για τα ήθη και τα έθιμα του συγκεκριμένου τόπου, της ορεινής Κρήτης και είπε χαρακτηριστικά ότι εκεί τα αίματα ανάβουν πιο γρήγορα.

Στο μεταξύ η παρουσία της Νάντιας στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος. Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Ανάμεσα τους θα μπει ο ανταγωνισμός και η έχθρα!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από την Ιουλία-Λέει όχι στην εξωσωματική

Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;