Η Βασιλική κλονίζεται ακόμα περισσότερο στη σειρά Σασμός από τη στιγμή που μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου. Γυρίζει σπίτι της και προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά. Αντί όμως να τα καταφέρει, βλέπει μπροστά της τον Μαθιό που την μπερδεύει ακόμα περισσότερο με τις πράξεις και τα λόγια του.

Εκείνος δεν θα σταματάει να της εκφράζει την ατελείωτη αγάπη που τρέφει για εκείνη, ενώ θα προσπαθεί να της εξηγήσει για πολλοστή φορά τους λόγους που όπλισαν το χέρι του. Θα της πει ότι δεν άντεχε να τη βλέπει να μαραζώνει και εκείνη θα τον παρακαλέσει να σταματήσει να μιλάει, να σταματήσει να την ενοχλεί και πάνω απ’ όλα να χαθεί από μπροστά της. Είναι φορτισμένη, καταρρέει κλαίγοντας και τελικά χάνει τις δυνάμεις της και πέφτει κάτω. Ο Μαθιός τρελαίνεται που τη βλέπει να υποφέρει και τρέχει να τη βοηθήσει. Τη ρωτάει αν είναι καλά και εκείνη θα του πει να την παρατήσει εκεί κάτω, στη μέση του δωματίου, μόνη της, να ξεδώσει τον πόνο που έχει στα σωθικά της. Μεταξύ άλλων του ζητά να σταματήσει να τη βασανίζει. Το κλάμα της σταματά η επόμενη κουβέντα του που λέει για το διαζύγιο.

Η Βασιλική τού εξηγεί πως δεν είχε λόγο να φτάσει στο σπίτι για να της το πει, θα μπορούσαν να το συζητήσουν και από το τηλέφωνο, όμως εκείνος είναι απόλυτος. Της λέει ότι ήθελε να τη δει γιατί έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό του!

Τα λόγια του αποδεικνύονται μάταια. Του λέει να φύγει και τον σπρώχνει να φύγει από την πόρτα, ενώ τον παρακαλεί να την αφήσει ήσυχη.

Οσο εκείνη τον διώχνει, τόσο ο Μαθιός της υπενθυμίζει ότι την αγαπάει. Της το λέει ξανά και εκείνη του λέει πως τον μισεί όσο δεν έχει μισήσει άλλον άνθρωπο στη γη. Ο Μαθιός κολλά το πρόσωπό του πάνω στο δικό της και αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος.

Γρήγορα αλλά με απαλές κινήσεις την οδηγεί στο κρεβάτι τους, εκεί που άλλοτε έκαναν κάθε βράδυ σχέδια για το μέλλον τους. Η Βασιλική αφήνεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ξέροντας πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που συναντιούνται ερωτικά. Μετά εκείνος αποκοιμιέται στην αγκαλιά της, ενώ εκείνη κλαίει με αναφιλητά στη σειρά Σασμός γιατί έχει ήδη πάρει την απόφασή της. Μια απόφαση που θα την πικράνει περισσότερο, όμως θα της δώσει το περιθώριο να δει πιο καθαρά ορισμένα πράγματα. Να φύγει μακριά για να σκεφτεί. Τα βήματά της λίγες ώρες αργότερα θα την οδηγήσουν σε μια ξαδέλφη της στη Σητεία, μακριά από την Ανω Ποριά που την πονά!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά