Ο Βαγγέλης έφτασε στην Κρήτη στη σειρά Σασμός για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, όμως, όπως έχουμε ήδη δει, δεν έχει απλά μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί μετον Ευθύμη Φαρμάκη!

Αυτό το γεγονός θα τον κάνει να κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα. Ο Βαγγέλης θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύει.

Δεν Θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές, βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, θα σκοτώσουν τον αδελφό του, Σταύρο. Η είδηση του θανάτου του θα πέσει βαριά πάνω από την Ανω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη.

Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA 

Όλες οι ειδήσεις

Χριστούγεννα στο Σπίτι με το MEGA-Με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο

Ποια top ελληνική ομάδα κοιτάζει Μεξικανό στόπερ 3 εκατομμυρίων

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα εκδίκησης-Αυτός τους απαγάγει!